Juche sam se chastio novom konfiguracijom i odluchio da stavim win7.
1. Da li postoji mogucnost prebacivanja u izgled matore 98-ice? `Zashto?` Pitate se. Zato shto mi se svidja i ne volim shminku. Ako to ne mozhe onda bar da smanjim taskbar. 2. Kako da mu iskljuchim onu glupu `meru predostrozhnosti` pa me pita za svaki .exe file da li sam siguran da ocu da ga izvrshim? 3. Imam media player koji podrzhava neke media servere. Moj rachunar je media server koji media player vidi, ali kad udjem na media server kazhe da nema nishta na serveru. Da li znate kako to podesiti?
1. Desni klik na pozadinu personalize sa leve strane imas taskbar and start menu, tu lepo otkljucaj taskbar i radi mu sta oces, takodje tamo gde biras teme koje ces pri dnu imas Windows Classic temu. 2. Kucaj u startu msconfig, idi u karticu tools i Change UAC settings i iskljuci UAC :). 3. Ne znam
1. Sigurno postoji, potrazi imash tamo kad menjas skin, pa ti da daje neke sajtove odakle da skinesh. 2. Control panel / user accounst / change user account control settings pa taj klizac spusti skroz do kraja 3. ne znam
1. desni klik na task bar pa properties stikliraj use small icons 2.kad pokrenes neki exe file imaces advanced ili tako netso pa klikni na to da promenis njegov FW, tj mozes i na CP pa idi na users pa change user acount control settings, ako je to na sta si mislio 3.?
Saxija mi je reshio prvi problem, samo shto je to moglo i kracim putem ali nisam pazhljivo gledao opcije u opcijama toolbara. Mozhe samo desni na toolbar i properties. Pod 2 sam uradio iz msconfig-a. A treve cu da trazhim dalje.
le kolko dugo vec koristim win 7 a nisam ni probao ovu foru sa povecanjem ikona na ctr, imas pivo od mene kad se nekad sretnemo(ako se nekad sretnemo) :D :D pozdrav
Idi na MSDN sajt Microsofta na adresi: http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx?pv=36:350 Iskopiraj SHA1 verzije Win 7 koja te zanima i izguglaj. Kada nadjes i skines to sto ti treba proveri checksum SHA1 i ako se poklapa sa onom sa microsoftovog sajta onda je to untouched verzija. I naravno posle 30 dana koriscenja ako ti se svidi kupis licencu
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.