jednom mi drug kaze brate imas program koji se zove jdownloader i tralala dobar je.. ja ga skinem i kad sam video da treba ja da ga konfigurisem!! posto ja nisam tesla i ne zelim da radim stvari koje mi bespotrebno zamaraju mozak i oduzimaju vreme, ja lepo skinem usdownloader! ni manjeg ni prostijeg programa.. samo mu das linkove na copy paste, i odes napolje.. a kad se vratis sve sta treba je skinuto i da, sam se rekonektuje i do jaja je program!
Sta sam provali i koji je modem, koji je pass za modem i koji je ip modema ? Zajeban je taj HG520 jer nema skripta za njega u jdownloaderu, pa moras da ubacis skriptu koju je neko napisao, kao sto ti je jovanka dole napisala :).
Pozdrav!
:: :: :: :: jednom mi drug kaze brate imas program koji se zove jdownloader i tralala dobar je.. ja ga skinem i kad sam video da treba ja da ga konfigurisem!! posto ja nisam tesla i ne zelim da radim stvari koje mi bespotrebno zamaraju mozak i oduzimaju vreme, ja lepo skinem usdownloader! ni manjeg ni prostijeg programa.. samo mu das linkove na copy paste, i odes napolje.. a kad se vratis sve sta treba je skinuto i da, sam se rekonektuje i do jaja je program!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.