Imao sam instaliran Win xp i podeljen na dve particije, onda sam obrisao taj sistem sa C particije, podelio tu particiju na dva dela i na jedan instalirao Win xp, a na drugu Win 7, kad udjem na xp ocitava mi sve tri particije, a kada udjem na Win 7 onda mi ocita samo ove dve particije gde su Windowsi.... Sta je problem kako bi mogao da ga resim, da mi sve radi...? Pozdrav
Imao sam taj problem ranije , nisam u potpunosti siguran ali pokusaj da mu dodas naziv tj slovo recimo (E) , idi u Control Panel/Administrative Tools / Computer Managment/ Disc managment .... Tu ces naci sve sto ti treba .. Pozz
Ako budete imali takav problem kako ce te ga resiti.... Windows 7 nije video particiju, a ona je postojala, ali je normalno radila i videla se na Win XP... Kad se podigne sistem Win7 idete na Start, desni klik na Computer, Manage, Disk Management, onda dobijes sve particije koje ima, i onu koju nece da ocita nema dodato slovo, ides na desni klik na nju, Change drive lettrer and paths, pa na Add, i ukljucena je funkcija Assign the following drive letter, tu oznacis slovo koje je slobodno i potvrdis na Ok... To je to, i onda ce sigurno da radi..... Nadam se da ce nekom pomoci kao i meni...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.