Izbudalih se danas , podignem liku windows 7 i lik me zove posle pola sata posto je preuzeo racunar , da me napadne da sam mu sklapio procesor , lik ima phenom-a II x4 940, u device menageru prikaze sva cetri jezgra , u everestu, cpu-id, aoc,.. prikazuje dva, nakon toga sam mu flesovao bios i ista sutuacija (u bios-u vidi sva cetri jezgra) , (ploca je ga-790 ud3.. , Nakon toga sam uzeo drugi hdd i nalepio win xp i bez problema widi sva jezgra iz gore pomemutih prgrama, zna li neko koja je fora??
imam isti procesor i sve radi ok, podignes mu sistem ponovo pa instaliras polako jeedno po jedno pa vidi sta ce da ga zakolje, a dual core optimizer nikako ne ide na 4core u slucaju da si ga stavio, mozda ti je zabagovana 7, poruci veceras novu i do ujutru ti stize poshtom :)
Osim Leadtek TV2000XP, sve je prepoznao, nikakvih problema nisam imao poslednjih nekoliko dana(od kako ga korstim), instalira se aktiviran, update funkcioniše najnormalnije.
Ako ima nešto određeno što misliš da bi trebalo da probam, napiši.
Ovo je i meni palo na pamet odmah... __________________ Scourge of PCBerza
:: Proveri na lokaciji sa screen-a da li su ukljucena sva jezgra. Ako jesu to je to i onda ploca/CPUz/Everest lose ocitava :: :: http://www.imagebam.com/image/b970f66574466 :: :: P.S po def. je to polje `grayed out` i trebalo bi naravno da rade sva cetiri, ukoliko nije grayed out onda stavi 4 pa probaj da li je ista situacija.
Svaki W7 ima kompletne svetske jezike kroz windows update... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: ima li podrsku za latinicu i cirilicu :: :: pitam zato sto sam skoro skinuo neku `finalnu` verziju XP SP3 koja ima samo engleski, francuski, spanski...istochna evropa nix... :: ::
Sa navedenom verzijom XP sam izgubio 10 dana po netu i forumima, jer nisam mogao da verujem da nema update za ubacivanje jezika ostalih naroda i narodnosti, a bilo ga je josh u vreme win 95 i win 97!
Na kraju se ispostavilo da postoji neki update od 1.7GB koji sadrzi sve svetske jezike, ali nije dostupan na Microsoftovom sajtu, nego otprilike ga imaju samo likovi koji rade za Microsoft odrzavanje ili tako nesto...Lik (Amer) ga je postovao na torrentu ali nisam uspeo da ga skinem...
Microsoft je samo nudio update-ove tipa da ti pozdravni ekran ispishe cirilicom `Dobro doshli`...to je najbitnije....
Taman onda da stavim ovaj WIN 7 na laptop koji planiram da uzmem ovih dana, samo bi mi falilo da kupim mashinu pa da se onda ispostavi da nemam nijednu verziju vindowsa koja ima podrsku za srpski + sve novije drajvere...
Cim ga instaliras, u prvoj proveri update-a ce ti se pojaviti svi jezici kao opcija...
Evo ih meni na listi update-a koje sam preskocio i stavio kao skrivene jer mi ne trebaju... U svakom momentu mozes da ih instaliras ako se predomislis...
:: :: :: Sa navedenom verzijom XP sam izgubio 10 dana po netu i forumima, jer nisam mogao da verujem da nema update za ubacivanje jezika ostalih naroda i narodnosti, a bilo ga je josh u vreme win 95 i win 97 :: :: Na kraju se ispostavilo da postoji neki update od 1.7GB koji sadrzi sve svetske jezike, ali nije dostupan na Microsoftovom sajtu, nego otprilike ga imaju samo likovi koji rade za Microsoft odrzavanje ili tako nesto...Lik (Amer) ga je postovao na torrentu ali nisam uspeo da ga skinem.. :: :: Microsoft je samo nudio update-ove tipa da ti pozdravni ekran ispishe cirilicom `Dobro doshli`...to je najbitnije... :: :: Taman onda da stavim ovaj WIN 7 na laptop koji planiram da uzmem ovih dana, samo bi mi falilo da kupim mashinu pa da se onda ispostavi da nemam nijednu verziju vindowsa koja ima podrsku za srpski + sve novije drajvere...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.