Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
stari disk
STRANA 1 OD 1
dkocic stari disk 25.01.2010. 23:57 T24025

status: user
broj poruka: 103

Napajanje je izdahnulo i napravilo peh...
Pristupio sam disku ali ne svim dir. problem je kako da dodjem do adres booka u Outlook-u i gde se nalaze svi moji inbox meilovi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Where does outlook store the mail? 26.01.2010. 00:01 #183906

broj poruka: 4515
http://forums.devshed.com/mail-server-help-111/where-does-outlook-store-the-mail-187381.html

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Drugim recima ne znas putanju (to jest, gde su smesteni InBox... 26.01.2010. 01:40 #183945

broj poruka: 10999
i Sent items). Za pocetak nauci ovo: kada postavljas pitanje koje si postavio (i slicna njemu) jako, jako je pozeljno da navedes operativni sistem o kojem se radi. NIJE svejedno da li je to WIn 2000 ili Win7 64bit ... Nije svejedno da li se radi o Outlook-u Office-a 97 ili Outlook-u Office-a 2007. Ili mozda o Outlook Express-u?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
C:\Documents and Settings\user name \My Documents\Outlook Files\Outlook.pst

Evo ti jedna putanja u Otlook-u 2007, pa kopaj malo okolo...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Drugo: sta ti znaci `izdahnulo napajanje`? Kompjutersko napajanje ili motor-pokretac magnetnog medija u HDD-u? Ako je ono prvo, mogao bi bez problema da podignes sistem onda kada promenis napajanje.

dkocic stari disk 26.01.2010. 11:56 #184009

tortojed-u hvala na komentaru u pravu si.

Pocetak, ako ja imam problem ne znaci da svako mora da razume sta je moj problem..
Radi se o XP SP3 i Outlook Expresu. U toku rada disk je poceo da se gasi da usporava motor i za sekund se i windows blokirao ali posle par minuta je oziveo ali se ponovo blokirao. Posle restarta windos se ne dize nego stoji i ceka, da bi posle treceg restarta prijavio da nema sistem. Problem je u tome sto na disku imam dosta vaznih podataka nisam hteo da zurim i da se vadim zamenio sam napajanje stavio drugi disk i instaliro xp ali mi je mail adresa ostala na starom disku. Kada sam ga prikacio kao drugi imam pristup mojim podacima na drugoj particiji ali nemogu da pristupim Outlook Ekspresu sa starog diska da bi video mai adresu.
Jesam li objasnio dovoljno. Tortu cu da organizujem preko zene pa zu te kontaktirati.

dkocic stari disk 26.01.2010. 11:58 #184010

tortojed-u hvala na komentaru u pravu si.

Pocetak, ako ja imam problem ne znaci da svako mora da razume sta je moj problem..
Radi se o XP SP3 i Outlook Expresu. U toku rada disk je poceo da se gasi da usporava motor i za sekund se i windows blokirao ali posle par minuta je oziveo ali se ponovo blokirao. Posle restarta windos se ne dize nego stoji i ceka, da bi posle treceg restarta prijavio da nema sistem. Problem je u tome sto na disku imam dosta vaznih podataka nisam hteo da zurim i da se vadim zamenio sam napajanje stavio drugi disk i instaliro xp ali mi je mail adresa ostala na starom disku. Kada sam ga prikacio kao drugi imam pristup mojim podacima na drugoj particiji ali nemogu da pristupim Outlook Ekspresu sa starog diska da bi video mai adresu.
Jesam li objasnio dovoljno. Tortu cu da organizujem preko zene pa zu te kontaktirati.

gilopile Off za tortojeda! 26.01.2010. 12:59 #184017

broj poruka: 9459
Napomena!! Samo za 18+

Sta bi joj radio,tj, odake bi poceo?

http://i33.tinypic.com/fk8z60.jpg

(c) 1982 Sinclair research Ltd

savatije store foldre outlooka... 26.01.2010. 15:07 #184037

broj poruka: 1121
C:\Documents and Settings\(tvoj accaunt)\Local Settings\Application Data\Identities\{ovo se razlikuje kod mene itebe)}\Microsoft\Outlook Express, tu su ti svi folderi iz outloka, kopiraj ih , i na novom accauntu uradi import from store folder...

ADRESS BOOK:
C:\Documents and Settings\(tvoj account)\Application Data\Microsoft\Address Book\*.wab

Sve ovo ako uspes da ozivis stari HDD

P.S. ne C:\ vec putanja starog HDDa

Kolace ne jedem jer sam dijabeticar...moze i bez cascavanja cisto drugarski pozz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs