Trenutno imam laptop MSI VR630x 047EU,i prilikom instaliranja aktivacije ili na visti ili na win 7 i restartujem laptop i prilikom boot-ovanja pise da je fajl winload corrupted i i samim tim pokretanje sistema biva nemoguce,pa ako neko ima pozitivno iskustvo sa istim problemom neka pomogne
probao sam par sistema koji su unapred aktivirani i na desktop racunaru mi rade,ali na laptopu nikako a koristio sam winloader1.5 ,1.7 i sa kojim god pokusam ista stvar
e ja sam naleteo na takav problem, evo sta sam uradio uzeo ubuntu live podigao ga i obrisao sa C neki fajl koji mi je zvucao na to, ne mogu da se setim imena nema sanse, zadnju verziju koju sam stavio je 7600RTM i imam neko cudo za aktivaciju sa sve brendiranjem i izgleda ovako http://i45.tinypic.com/4sil8z.jpg i radi
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.