Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Epson LX-300+ na usb - problem win7
STRANA 1 OD 1
Plamen Epson LX-300+ na usb - problem win7 23.01.2010. 16:53 T23960

status: user
broj poruka: 2836
Dakle ovaj stampac mi zadaje muke vec duze vreme. Posto na novom kompu nisam imao prikljucak za njega (ne znam sad tacan naziv, ali vecina znate na koji mislim) morao sam da uzmem USB - taj prikljucak konverter, tako da sam ga prikljucio preko usb-a. Radio je super na Xp-u i Visti, ali sad na win7 muka ziva. Dakle, obodem lepo stampac, win ga prepozna, instalira drajvere i to. Ukljucim ga i radi super. E sad, cim ga iskljucim pa ponovo upalim racunar ga ne vidi, pise offline i onda moram sve izpocetka, da izbrisem u printers taj stampac, pa ponovo vadi usb... Neki put se desi da kad ga ponovo upalim on napravi novu konekciju stampaca, ali retko. Gledao sam na netu drajvere, nema za win7. Sta da radim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 23.01.2010. 18:57 #183298

broj poruka: 4054

taj stampac najbolje radi na lpt... koju to plocu imas a da nema lpt... ako nema na back panelu (moguce) a nije neka gejmerska ploca .. onda imas na ploci u vidu konektora pa ti treba sa starih PI i PII kompova LPT flat kabel ...
Plamen re 24.01.2010. 13:37 #183424

Imam GIGABYTE GA-EP43-S3L i GA-EP45-DS3... Nemaju daj LPT na back panelu. Radio je super preko usb-a na xp-u i visti, ali na win7 nikako.

NMY Izvinjavam se... 24.01.2010. 14:15 #183432

broj poruka: 1509
na OT, ali da li bi mogao da sibnes te drajvere za Epson na neki hosting i da ostavis link pa da skinem sebi, cini mi se da mi bas trebaju za LX 300 a nisam nigdje nasao...

Pozdrav i hvala unaprijed!

Za one koji ne znaju:

ATI: http://www.youtube.com/watch?v=-BQez2RN_uk
nVIdia: http://tinyurl.com/ye5z6bn

Plamen re 24.01.2010. 18:53 #183488

Drajveri zauzimaju oko 300MB i nisu potrebni za XP / Vistu / win7... Oni sluze sa win98... Meni stampac pravi problem na win7 zbog toga sto je prikacen na usb.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs