To mi iskoci kad startujem Windows... I imam jos jedan problem:
Posle nekog vremena koriscenja Firefox-a jednostavno nece da mi ode ni na jednu adresu.. Kliknem na neki bookmark, nista, otkucam adresu u address baru, opet nista.. Zatvorim ga, startujem ponovo i opet nista, ne ode ni na zadati home page... Onda resetujem komp, i iskoci gore navedeni problemcic i Firefox radi potom normalno..
vidi startup listu da nema nešto čemu tu nije mesto, ne znam što bi win zvao na startup-u neki tamo irc.exe u tvojim dokumentima. možda bi mogao i detaljno da prekontrolišeš da nemaš neke podstanare.
Pretresao sam ga sa nekim A-squareom i sa Malwarebytes`om i nasao je on tamo nekih gluposti, to sam pobrisao... Sad cu i sa NOD-om da pretresem da vidim sta ce biti...
A kad odem na Start/All Programs/Startup/ EMPTY je...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.