Nemogu nista da instaliram. Windows Xp sp3 licenciran. Do sada mi se ovo nije desavalo, Od juce skinuh riva tuner neda mi da ga instaliram ja slucajno probma jos neke programe nece. inace sistem je nov nema 7dana. Ako zna neko kako da resim problem bez dizanja sistema bilo bi super. Upadetvao sam winodws sa site.
Verzija za XR SP2 i SP3 je: WindowsXP-KB942288-v3-x86.exe i nalazi ti se na dnu liste za download.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Nemogu nista da instaliram. Windows Xp sp3 licenciran. Do sada mi se ovo nije desavalo, Od juce skinuh riva tuner neda mi da ga instaliram ja slucajno probma jos neke programe nece. inace sistem je nov nema 7dana. Ako zna neko kako da resim problem bez dizanja sistema bilo bi super. Upadetvao sam winodws sa site.
Start>Run pa ukucaj services.msc Pogledaj da li ti je Windows Installer Service slučajno postavljen na Disable. Ako jeste, uključi ga. Obeleži ga, desni klik pa Properties i stavi ga na Manual. Restartuj komp i proradiće.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Instalirao ali nece da radi i dalje prijavljuje error :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.