imam win xp sp3 crakovan naravno, uradio sam win xp genuin tool da bi instalirao media player 11 itd, i sad me interesuje dal smem da updatujem win xp preko automatic updates , da nece da mi s*ebe komp? i da li to preporucujete, hvala
Ja sam ga update-ovao redovno i nisam imao nikakvih problema! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
brate, ima XP SP3, zasto bi radio bilo kakav update ako mu sve radi kako treba??? imam XP x64 sp2, nisam ga update-ova nikad, iskljucen mi je up, a non-stop sam na netu, i stalno nesto skidam, ne koristim IE, pre toga sam imao sp3 x86, kada sam radio update, nista nisam dobijao sem usporenosti sistema, i zasto bi on sad trebao da uradi update po tebi>????
Ja sam bas zbog toga i update-ovao sistem dok sam koristio XP jer je i ovako daleko manje otporan na viruse od Viste i Win 7, pa mi se cinilo da su te zakrpice dobrodosle... Bio mi je iskljucen automatic update, stavio sam ga na manual pa s` vremena na vreme proveravao... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Kolega, da li si OZBILJAN? Ne treba update? Windows je savršen? Nisu ni vistu-win7 trebali da prave, sve je već napravljeno....? Molim te, takvo mišljenje zadrži za sebe, nemoj da ga savetuješ drugima. Tvoji podaci i OS - tvoja stvar. Neki ljudi samo igraju igre i zevaju na net i na računarima nemaju ništa bitno, i `ebe im se živo da li će isti pući, biti zbrisan i kad će to da se dogoti. Drugi, ukratko - suprotno. S obzirom na cenu kojom je plaćen dotični OS, ja preporučujem manual update gde instaliraš SVE zakrpe osim onih koje na sva zvona objave SVI sajtovi - listovi koji se bave IT-om, a da prave poneki problem (povremeno se dešava) i naravno, da NIKAD ne instaliraš WGA tool - proveru autentičnosti te radnje koju si odradio da te win ne smara sa porukom da si ga ukrao..... Čak i Microsoft je na kraju savetovao DA SE NIKAKO više ne koristi Internet Explorer 6 jer je to pogubno.... i da ima update-ovani IE8. Ko veruje u suprotno, ili, da je to bilo `samo tada` i da neće nikad više.... njegova stvar, kažem, ali, da to ne nameće drugima.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: ako ti sve radi OK, nemoj da ga update-ujes, stvarno nema potrebe, samo bzvz usporavas sistem.. :: :: P.S. Napomena by Pisko: a tek što antivirus usporava ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.