Hteo bih da skinem sa neta programe,koje bi koristio prilikom instalacija windows-a i sl.Znaci sve neophodne programe koji su potrebni da se instaliraju,posle podizanja sistema.Ne znam dal me kontate :)?NPR. Nero,winamp,k-lite,mv2,winrar,total comander,imgburn,cpuid....Mislio sam da mi date neki sajt sa takvim spiskom programa ili vi da mi napisete(malo smorno)neke naj osnovnije programe.Ja bi to narezao na DVD i cuvao da imam za svaki slucaj.Posto me smara da svaki put kad neki drug reinstalira windows,mora da skida sa neta programe...Pre dve godine sam narezao takav cd od 7.3GB programa ali mi se cd izgrebao i sad nece da ga ucita.Sad bi opet da narezem nesto tako ali sa novijim programima i sl.Dajte neki spisak ili bar sajt gde to ima..Hvala u napred!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.