Ja sam to koristio i radi na skoro svim nvidia karticama. Ako ti kartica ne podrzava npr broj obrtaja - jednostavno nece samo to da radi. Namenjeno je nVidia ploci sa grafikom i onda je najkompletnije, mada neke od alatki rade i sa drugim plocama - Mozes jednostavno da iscitas temp grafickog procesora ili da overklokujes karticu i sl...
Ja sam koristio (samo je bila varijanta samo za clockovanje grafichke)
10.01.2010. 10:25
status: user broj poruka: 1889
na 8800 gts i radio je super a podrzhavaju ga karte od serije 6 pa na ovamo. Dosho sam do clocka koji je boi 300 MHz veci. Za stabilan rad a 500 Mhz vishe ali just for show (koliko vidim ne dira voltazhu)
Za one koji su koristili: Mogu li se OC-ovati Intel procesori, i da li grafika u sistemu mora biti nVidia ili moze i ATI da bi se instalirala ta aplikacija?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.