Pomagajte dobri ljudi!!!! Imam problem ne radi mi USB kao 2.0 vec kao 1.0 na XP SP2. Dok nisam instalirao SP2 radio mi je normalno kao 2.0,ploca mi je GIGABAYTE KT400 7VA VER 1, VIA CHIPSET. Ako neko ima neki patch za ovaj probem,ili neko drugo reshenje ovog problema,neka se javi.
:: Instaliraj podrsku sa CD koji si dobio uz ploc :: :: :: To sam vec probao ali ne ide,isao sam i na sajt od vie ali oni nemaju podrshku za USB 2.0 za SP2 nego mi preporuchuju Microsoft-ov sajt na kome nisam uspeo da nadjem taj patch.
:: :: :: :: :: Instaliraj podrsku sa CD koji si dobio uz ploc :: :: :: :: :: :: To sam vec probao ali ne ide,isao sam i na sajt od vie ali oni nemaju podrshku za USB 2.0 za SP2 nego mi preporuchuju Microsoft-ov sajt na kome nisam uspeo da nadjem taj patch.
Nemaju podrsku USB2.0 za SP2 jer nije potrebna, drugim recima treba da radi bez ikakvih drajvera.
:: Nemaju podrsku USB2.0 za SP2 jer nije potrebna, drugim recima treba da radi bez ikakvih drajvera plavo Plocha je stara pa verovatno zbog toga nema podrsku,zato upucuju na microsoft. I dalje sam bez resenja mog problema.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.