Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Vista Enterprise
STRANA 1 OD 1
nenad888 Vista Enterprise 05.01.2010. 19:18 T23471

status: user
broj poruka: 306
Hteo sam da instaliram vistu ultimate a instalirala mi se enterprise
Treba mi hitno lekic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 05.01.2010. 19:29 #177697

broj poruka: 4016
instaliraj win7 hitno :)
baci tu vistu u kantu, obrisao sam sa lapa org vistu i stavio 7

`O-O`amdgeek`O-O`
http://amdgeeks.net/overclock/926

http://i49.tinypic.com/259a495.jpg
http://i45.tinypic.com/33c3evc.jpg

Pisko Ma ka`ki... 05.01.2010. 19:47 #177710

broj poruka: 6650
.... oni se vesele čak i kada neko uopšte ikako instalira tu Fistu...
... iako će od sedmice napraviti Vistu, samo nakon par update-ova, hotfixeva i naravno, SP-ova.... ima da plešemo kako oni sviraju i gotovo.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

nenad888 re 05.01.2010. 19:47 #177711

broj poruka: 306
Nece da se skine jbg

Equinoxe Re: 05.01.2010. 19:51 #177714

broj poruka: 12057

Već su ti rekli, ali jednostavno svako ko ima svest mora da ti sugeriše da teraš Glistu u tri lepe.

obradmi I ja da se pridruzim 05.01.2010. 20:53 #177736

broj poruka: 7722
najgori OS svih vremena Vista ubedljivo .Win7 ili XP.
Daum ... 05.01.2010. 20:53 #177737

broj poruka: 12796
Ni ne pomisljaj vistu da stavljas...

mkukic ... 05.01.2010. 23:09 #177767

broj poruka: 2591
Ne zelim da branim Vistu, ali me zanima kakvih ste to problema imali sa njom kada je toliko pljujete? Koristio sam i XP i Vistu i Win 7 i bas mi je Win 7 (zbog drivera za sada) taj koji se najlosije pokazao! Trenutno imam na desktopu instaliranu Vistu i mogu reci da mi je na njoj, recimo, kvalitet zvuka ubedljivo najbolji! A to mi je naravno jako bitno jer se bavim obradom zvuka... Bavim se i obradom videa pa Premiere, After Effect, Sony Vegas itd. rade odlicno... Vec godinama nemam nikakvih problema sa Vistom pa me zanima kakve ste to zestoke probleme imali na njoj kad je toliko pljujete?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

VMARC Re... 06.01.2010. 02:23 #177808

broj poruka: 9425
Bolje da si pitao da ti navedemo neka pozitivna iskustva, jer ih ima svega par. A ako ti nije jasna razlika izmadju XP, Win7 i Viste, pa ti onda sve svoje programe za montazu instaliraj pod XPom, odnosno 7com pa uporedi koliko brzo rade u odnosu na Vistu.
A koliko je Vista zaista dobra, trebala bi da ti govori u priog cinjanica, da je od izlaska XPa pa do sledeceg MS user frendly OSa, Viste, proslo 8 godina, a od izlaska Viste do sledeceg user frendly OSa, Windows 7, proslo nepune dve godine. Sto bi rekli, na vrat na nos... :)

Baby BM

mkukic ... 06.01.2010. 02:33 #177809

Ponovo kazem ne branim Vistu! Probao sam sve te programe i na XP-u i na Win 7 i razlike su minorne... Neke stvari mi brze rade na Visti nego na XP-u... Win 7 treba jos malo da se ispegla da bih presao na njega i naravno da izadju novi driveri, posebno za zvucnu!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

ICEsd Samo Win7 06.01.2010. 05:39 #177812

broj poruka: 2158

Neznam o cemu vi to pricate drajveri za win7 su isti kao i za Vistu, rade cak neki i sa xp.
Win7 je 100x bolji os od viste od korisnickog dela, brzine , do kompatibilnosti.Drajvera ima samo treba da ih nadjete.(raumem da je ovaj post bio pre 5 meseca pa da nema drajvera.)Koje to drajvere nemas ?

Sto se tice zvuka isti sistem je sa Viste prebacen i na Win7.

Ako bas hoces Vistu, nemas neke razlike izmedju Enterprise i Ultimate verzije, jedina razlika je u aktiviranju: Enterprise trazi cd key , dok Ultimate se aktivira preko ms sajta ili kako vec (tel.).

mkukic ... 06.01.2010. 10:01 #177823

Imam drivere za zvucnu (Creative SB X-Fi Xtreme Audio) ali je zvuk na Win 7 blagi uzas! Sam kvalitet je katastrofa, a sam se stalno pojacava i smanjuje... Kada sam se ranije zalio na taj problem nisam bio jedini!

ICEsd pa onda 06.01.2010. 10:13 #177827

broj poruka: 2158

Ti uopste nisi pogledao Win7 kako treba njegov mixer ima podesavanje za svaku aplikaciju posebno za jacinu zvuka imam istu karticu i radi mi super samo kad lepo podesis zvuk u Cpanelu i mixeru, cak sam uspeo i mono signal sa tv kartice da prebacim na ostale zvucnjake (5.1) a ne samo da ide na prednja 2.
mkukic ... 06.01.2010. 10:40 #177837

Cackao sam sva ta podesavanja i na Visti, kao sto sam rekao zvuk je odlican, ali na Win 7 krs kako god da okrenes...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs