Evo ekskluzivno za posetioce pcberze moja lična kolekcija kursora taložena godinama, probrano i konvertovano by me iz programa CursorXP uz tu i tamo male modifikacije. Većina je animirana a neke animacije imaju i preko 100 frejmova.
Instalacija vrlo jednostavna: klikneš desnim na odgovarajući .inf fajl pa install. Posle odabereš temu iz mouse menija u control panelu. Radi na svim verzijama windowsa.
Fino ...hvala, ja sam pristalica klasicnog izgleda kursora jer me svi oni tipa leteci tanjiri, rakete idt. bukvalno zamaraju i to ne mogu uopste da koristim kao kursor ...
Napravio sam neku svoju kombinaciju od ovih tvojih i super mi izgleda i poprilicno je diskretno.
P.S kod mene (W7) ne moze da se inst. tako sto se klikne samo. Ubacio sam sam kursore u :
C\Windows\Cursors
I preko kontrol panela -> mouse odabrao tj. sklopio svoju kombinacju.
Na .inf fajl desni klik i Install... __________________ Scourge of PCBerza
:: Fino ...hvala, ja sam pristalica klasicnog izgleda kursora jer me svi oni tipa leteci tanjiri, rakete idt. bukvalno zamaraju i to ne mogu uopste da koristim kao kursor .. :: :: Napravio sam neku svoju kombinaciju od ovih tvojih i super mi izgleda i poprilicno je diskretno :: :: P.S kod mene (W7) ne moze da se inst. tako sto se klikne samo. Ubacio sam sam kursore u :: :: C\Windows\Cursor :: :: I preko kontrol panela -> mouse odabrao tj. sklopio svoju kombinacju :: :: ::
Dobri su! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.