Nekada mi se gasio ceo komp na standby i pokretao sam na power dugme,a sada kad ga stavim na standby ja mislim da mi se ugasi samo monitor a masina radi,i pokrecem na pokretanje misa,a ja hocu da vratim prvobitno stanje da mi se sve ugasi i lepo da ga startujem na power dugme....molim za pomoc!
Znam da mi se na standby gasio komp i pokretao sam ga na power dugme,tako je bilo sve dok ga nisam odneo u servis,i sad kad sam ga dobio ugasi mi se monitor i hdd a vent.radi....
ne bih znao da ti kazem, najbolje da vidis ima li na netu neki program te vrste koji ce ti odraditi posao, da ne juris prethodni windows, sto si ga uopste nosio na servis, sistem ili hardware?
Takav standby kod mene je radio samo na XP i pokretao se na bilo kom tasteru , dok kod Viste ( nekoliko razlicitih i Win7 ) nisam pronasao da tako radi.Obicno kod Viste samo ugasi diskove i mozda graficku . Izgleda da zavisi do OS .
Pogledaj u Control Panelu Power Options i vidi u BIOS-u kako ti je podešeno. Sigurno su ovi u servisu promenili setovanja u BIOS-u ili su ih stavili na Default.
Ianče, bez obzira na OS, to se podešava u kombinaciji BIOS-a i Power Options u samom Windowsu.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.