Ok, napokon sam i ja stavio win7 koji pocinje da pravi neke probleme... najvise me nervira to sto mi je vec par puta obrisao save game i settings igrara i sto mi cesto pomesa sve ikonice sa deska stvarno ne razumem u cemu je problem i kako to da resim...
Ja svaki dan citam razne postove u kojima pisete o silnim problemima sa Win 7... necu da ispadne da sad nesto pametujem, ali koju verziju si instalirao, koji HW koristis? nista nisi naveo. ja imam Win 7 Ultimate X64 OEM activated, vec 4 meseca, i radi savrseno...a ne gasim kompjuter. stalno nesto skidam sa neta, igram igre, gledam filmove, slusam muziku...konstantno je ukljucen.... a masina je skroz prosecna, mozda i slaba: amd athlon x2 5600+, gigabyte nf560, radeon 3870 i 2 gb rama.... probaj neku drugu verziju, pa vidi sta se desava...pa javi. u zdravlje, i srecna nova godina. :D
Ja ne znam nista osim da je Win7 Ultimate x32 a konfiguracija je AMD Athlon LE-1600 2,2GHz, 2GBRAMa i XFX GeForce 9600GT. Moj drug je instalirao i meni i sebi sa istog CDa samo sto on nema ovakvih problema
idi u start menu->all programs->accessories->run->i ukuca winver i dace ti podatke o tvojoj verziji windows vidi koji je build valjalo bi da bude 7600 ako nije onda nadji neki nov i instaliraj
mislio sam na programe koji ti brisu temp, sredjuju reg i tako to pa da nisu oni nesto zajebali, vidi ako imas nekoga sa kasperom da ti napravi rescue disc pa preskeniraj sa njim za svaki slucaj, ako je skroz cist onda ti je losa verzija wina
e sad probaj da teras neku igru tu kojoj nestaje save pa kad sacuvas precesljaj komp sa tim progzima i vidi da li ti je posle njih ostao save ili ga oni brisu, to ti je jedna briga manje da znas da li je ili ne
najverovatnije moras da reinstaliras win, ubola te neka bangljava verzija, najbolje su ti clean bez ikakvih programa i gluposti, ne znam da li ima da se skine sa MS-ovog sajta
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.