Mozda je glupo pitanje, ali u everestu imam sve neka cudna slova, dok moj drug koji korisiti identican sistem i identican everest ima sve OK. Znaci program radi, ali svi napisi na njemu su losi, zabrljani.
kada otvorish Everest klikni na prvu stavku u padajucem meniju (file je na engleskom) pa opet na prvo shto se prikaze (preferences) i izaberi jezik ko nema u vuglu, ima u guglu
skini everest sa oficijelnog sajta a za serial proveri mail ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Nashao sam Everest portable, zgodan je da se nosi na flashu, pa kad ga bocnem na drugi komp ne moram da ga instaliram i ubacujem serial, a vidim sve. ko nema u vuglu, ima u guglu
:: skini everest sa oficijelnog sajta a za serial proveri mai :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: : Hvala. Resio sam to, samo jezik je trebao da se promeni - bilo na cirilici. :) Radi sve. :)
:: Nashao sam Everest portable, zgodan je da se nosi na flashu, pa kad ga bocnem na drugi komp ne moram da ga instaliram i ubacujem serial, a vidim sve :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Portable moze da bude bilo koji sa bilo kog racunara. Iskopiras iz program files-a everest na flesh i eto portable everesta.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.