Ne mora da nabavlja ps2 tastaturu,jer usb tastatura radi u biosu,ali tek posle bios post-a je usb ne vidi,ako nije enable-ovana opcija u biosu usb keyboard support,ist slucaj je i sa usb misem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: verovatno je USB. Mislim da moraš da nabaviš PS/2 tastaturu, da makar prebaciš na Enabled opciju u BIOS-u USB Legacy Devices ili slično :: :: Mada, kada nabaviš PS/2 tastaturu, moći ćeš da odabereš i Boot Device... :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
U pravu si, nisam provalio da može u BIOS da uđe sa ovom, USB. Ali mislim da se meni desilo (k`o za baxuz) da nisam mogao ni u BIOS. Anyway, važno je da je on uspeo!
Pozdrav!
Vlada
:: Ne mora da nabavlja ps2 tastaturu,jer usb tastatura radi u biosu,ali tek posle bios post-a je usb ne vidi,ako nije enable-ovana opcija u biosu usb keyboard support,ist slucaj je i sa usb misem :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: verovatno je USB. Mislim da moraš da nabaviš PS/2 tastaturu, da makar prebaciš na Enabled opciju u BIOS-u USB Legacy Devices ili slično :: :: :: :: Mada, kada nabaviš PS/2 tastaturu, moći ćeš da odabereš i Boot Device... :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Po deafoltu u Win7 ne postoji opcija Run... u start meniju, ali možeš da je aktiviraš tako što ideš desni lkik na start dugme > Properties > Customize dugme i čekiraj opciju Run command.
instalirao sam veceras drugi ut w7 jer sam prvi put zaboravio da formatiram sistemski disk .Na prvi pogled win7 ultimate 64bit deluje dobro sve drajvere je sam instalirao mnogo lepse izgleda od XP videcemo sta kazu dalja zapazanja i rezultati...hvala puno
Umalo da te isprozivam sto lazes ovaj posten svet ovde, kad sam shvatio da mi je win taster u Logitech Set Point-u na disabled, jer sam ga pritiskao slucajno u igricama...
:: za one koji ne znaju, precica za `RUN` je WinLOGO+R (izmedju ALT i CTRL), korisno :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.