Zdravo nedavno sam kupovao nove komponente pa sam morao da reinstaliram windows to mi u pocetkunije smetalo ali sad me je poceloda nervira.Evo u ovom je problem: 1.Kada upalim kompjuter i kada mi se zavrsi ocitavanje windows-a prvo se pojavi crn ekran pa mis pa onda ekran sa mojim nalogom (kao na svakom kompu) samo sto meni crn ekran traje negde oko pola minute.Sta je u pitanju? 2.U taskbaru mi nema language bar-a da biram sr,en... odem u languge bar settings pa obelezim show aditional languge bar icons in the taskbar ali nista mislim da je verovatno zbog toga sto su mi instalirali neke windows vista teme ali isto bude kad vratim na standardnu windows xp temu.
ups, za prvo sam pogresio. sutra cu da pogledam, ono sto sam predlozio ce da ukloni kliktanje na slicicu, i iima da ide pravo u windows. dakle za 1. prvo proveri da li ostavljas diskove u cd/dvd. to moze da uzrokuje taj problem
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647107. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.