Alcohol 120%! Najnovija verzija radi odlicno! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Šta god da izabereš od dva gore navedena programa, nećeš se prevariti. Koristim ih oba u Win7 x64 i rade bez problema. Naravno, UltraISO ima malo više opcija, pa možeš da ga koristiš za pravljenje i obradu ISO fajlova, kao i za konvertovanje drugih formata u ISO, pored uobičajene Virtual Drajv opcije.
ja ne verujem otkud toliko nekompatibilnosti, ja na kojoj god sedmici da instaliram daemon, to radi extra, ne pravi ni jedan jedini problem, a DAEMON je najjaci software koji postoji za mount, po meni, slavim od kada je nastao...
@bax2003 Stvar ukusa i navike.Za ono sto ja koristim Alcohol mi je dosta pregledniji.. Ogradio sam se rekavsi da je za mene promasaj,meni se licno ne svidja jer ne koristim te alatke pri radu..Do sad nije bilo ni jednom ptreba da mi je neophodan Daemon tools!
Ok, interfejs je stvar ukusa, ali konstatacija, `totalni promašaj od softvera` svakako nije na mestu.
Jedan klik levi ili dva desna na ikonicu i mount. Ne moraš ni da vidiš interface.
Meni se recimo nikako ne dopada intefejs Gimp-a, ali je daleko od promašaja. Mislim da je prejaka reč.
:: @bax200 :: Stvar ukusa i navike.Za ono sto ja koristim Alcohol mi je dosta pregledniji. :: Ogradio sam se rekavsi da je za mene promasaj,meni se licno ne svidja jer ne koristim te alatke pri radu..Do sad nije bilo ni jednom ptreba da mi je neophodan Daemon tools :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
I Alcohol i DT se oslanjaju na isti drajver (SPTD), tako da...
30.12.2009. 00:28
status: user broj poruka: 10999
verovatno ni Alcohol nece uraditi posao kod Dzamala. Tu nesto nije u redu sa instalacijom op sistema, nije problem u Deamon Tools-u. Ako se ipak odlucis da probas, uzmi pedesetpostotni Alcohol, koji je besplatan program (pa ne zahteva `lek`) za razliku od 120-procentnog. - - - - dopuna: da li si u sedmici ubio UAC? Da li si u control panel-u podesio nacin na koji se sistem odnosi prema instalaciji `unsigned` drajvera? Te stavke su ponekad kriticne.
ne znam sto ti ne bi deamon radio na sedmici, jednom drugaru sam instalirao 64bitnu w7 i skinuo najnoviji lite deamon tools i radi perfektno, kao sto Skyfire kaze stvar je ukusa, npr ja sam zamrzeo alcohol od pre par godina kada je bio potreban za igranje par igrica, i komp mi je bio pretrpan razno raznim mount programima od virtual drajva do iso bla bla, deamon je najbolji :))))
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.