nisam siguran ali probaj ja mislim kada se unstalira corel da ti daje MID i na kontu njega generises aktiv code i serial pa probaj sa njim da vidis da li ce izbaciti, nisam siguran, a ovako nemam pojma
LEKIC ZA SOUND FORGE TI IZBACUJE MID sad sam probao!
Ma znam kako ide,isto je kao na SF9,samo me sad zeza nesto,nece da prihvati broj za aktivaciju...Radi dobro na win 7 valjda... Open source software rules!!!
Pazi, ako ti ne radi probaj da kopiras crack u folder gde je instaliran Sound Forge i onda ga pokreni! Tada ne bi smelo da bude problema! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.