da li neko zna gde se moze naci originalan (dakle, legalan) Windows 7 za najmanje para? Starter Edition mi je sasvim dovoljan. Trenutno znam da se moze naci za 3.999,00 din. Ima li negde za manje?
Ne znam da li je pominjanje imena firmi ovde dozvoljeno po forumskim pravilima, ako nije molim posaljite mi svaki info na e-mail.
...cini mi se da sam i ja video tamo kad sam rokao Hordu pre neki dan, bem ti hordu, u stormwindu je oko 6k jbg xD
Pozz... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Vodi racuna za taj Win Starter on ima ogranicenja u pogledu pokretanja vise aplikacija odjednom i jos neke stvari i sto je najvaznije njega NE priznaju kao legalan u radnjama, firmama itd., znaci sa njim i dalje nisi legalan ako ga uzimas za radnju i sl., nemoj neko da te farba da si sa njim legalan.
Konkretno video sam kod WinWin, na nekom njihovom katalogu. (Mislim cak da daju i za 2.999,00 ako se kupi racunar kod njih)
Ipak je to Starter Edition, tako da je nesto siromasnija od uobicajenog Windows 7 Home Basic. Koliko sam mogao da vidim, to ogranicenje po broju aplikacija je uklonjeno (zbog sveopstih protesta sirom digitalnog sveta), ali druga ogranicenja ostaju.
Ovo za legalnost, ako se nabavlja za radnje bi valjalo proveriti kod Micro$ofta... Javicu ako saznam nesto vise.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.