Jel zna neko u cemu je rec, skino sam zadnju full verziju winampa i nece da radi na win 7. Sta se desava, instaliram winamp i kada ga pokrenem izbaci mi neka crvena slova po sredini skroz gore na ekranu, i tu pise da kliknem levi klik na misa da bi se kao pokrenuo winamp, ja kliknem, i nece da ga pokrene, samo se vidi neka mrljica od winampa, akad kliknem direkno na pesmu, pokrene pesmu, cuje se, ali winampa nigde. Svi ostali programi rade bez problema, skino sam sve potrebne drivere od ploce i grafike za win 7 i sve je ok. Samo me winamp zeza
AMD Athlon II X2 250@3Ghz@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*1GB DDR3 OCZ@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,160GB samsung
:: Jel zna neko u cemu je rec, skino sam zadnju full verziju winampa i nece da radi na win 7. Sta se desava, instaliram winamp i kada ga pokrenem izbaci mi neka crvena slova po sredini skroz gore na ekranu, i tu pise da kliknem levi klik na misa da bi se kao pokrenuo winamp, ja kliknem, i nece da ga pokrene, samo se vidi neka mrljica od winampa, akad kliknem direkno na pesmu, pokrene pesmu, cuje se, ali winampa nigde. Svi ostali programi rade bez problema, skino sam sve potrebne drivere od ploce i grafike za win 7 i sve je ok. Samo me winamp zez ::
AMD Athlon II X2 250@3Ghz@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*1GB DDR3 OCZ@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,160GB samsung
:: Batali Winamp i predji na AIMP 2.Odlican je :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: uh eseses preduhitri me: :: :: :: AMD Athlon II X2 250@3Ghz@V1AX@700rp :: Asus M4A785TD-M EV :: 2*1GB DDR3 OCZ@1600Mh :: ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mh :: PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser II :: 640GB samsung X2,160GB samsung :: :: :: Batali Winamp i predji na AIMP 2.Odlican je :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
... budeš i dalje lenj da nam pročitaš ta `sitna` crvena slova, ništa ti nećemo reći iz inata. P.S. još jedan glas za aimp iako sam skro sišao sa qessentialsa
Ja ne znam sto se vi tripujete da je AIMP bolji program, sta vise nije nista narocito, kada uvede neku bitnu novinu u odnosu na Winamp preci cu na njega, ali to se jos nije desilo. Meni radi opusteno na Win7 x64.
Ne zeza njega zvucna cim moze da pusti pesmu.Tebi je izgleda neki problem sa skinom,odnosno graficki interfejs winamp-a je u sukobu sa grafickom karticom iz koj bi ga znao kojih razloga.Procitaj ta crvena slovca,pa ih postuj.
P.S. Da li reaguje desni klik na tu mrljicu,da li dobijes winamp`meni`,ili u task-u desni klik na winamp?Ako reaguje,onda pokusaj da mu promenis skin.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Kod mene Winamp 5.57 na Win7x64 radi bez problema...koji zvucnu koristis,mozda neki drajver nevalja? :: :: ::
ima sve sto i winamp + bolji EQ, mozes da kopiras fajlove direktno iz liste, imas vise listi kao tabove,pise ti za svaku pesmu kvalitet i velicina i za celu listu koliko ti traju pesme ukupno i kolika je tezina svih fajlova zajedno, meni je to dovoljno da predjem na njega
Winamp je majmun, i kod mene na XP32 zeza. Slusham radio preko njega i kada hocu da pustim neki video, film npr. iz video plejera se ne chuje zvuk. Pogledam u Volume Control, klizach od Wave na dnu! Kako to?! Ili kada mutiram Winamp, a pokusham da pustim video to se isto desi. Master volume stoji ali mi spusti Wave.
Winamp je đubre raspalo još od verzije 2.91c. AIMP mu pravi decu u svakom pogledu. I nije jedini koji mu pravi decu. Foobar na primer. WMP bi pre koristio za muziku neko Winamp.
meni i ostalima kome sam instalirao (njih 30) je bez problema radio winamp na 7-ci, probaj da ga instaliras u `compatibility` modu, kao vista, ili XP, a od kako je AiMP postao aktuelan, odmah je winamp postao djubre, ne verujem, meni recimo je AiMP njesra, kada sam ga koristio, sto ga vise koristim, sve ga vise ne zelim, nekako mi uopste nije funkcionalan i nema tu jednostavnost kao winamp, batalio sam ga na kraju i vratio se na winamp i vratio svoju zadovoljnost, ukusi su razliciti...
ma jok brate, nije navika, hocu ja da menjam, uvek idem na ono sto je bolje, i bas sam ga proucio dobro, dugo sam ga koristio i posle dugo vremena meni i dalje nije odgovarao, navikao sam se ja na njega, ali i dalje mi je bio los, i kad sam se vratio na winamp, posle drugog vremena, to je bilo to...probao sam i sonique, i musicmatch jukebox player, ali kad se uporede, winamp je winamp..
Nije mi radio net, pa me zato nije bilo, Resio sam problem, ubacio sam AIMP2, radi bez problema. A sto se tice Winapma, proradio je i on, ali sam morao da mu namestim onaj klasican, njegov stari skin, a na ove ostale nece. Hvala Svima
Ja ga ne menjam ni za sta, QCD+Nucleo kozica nema nista bolje od toga.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ... budeš i dalje lenj da nam pročitaš ta `sitna` crvena slova, ništa ti nećemo reći iz inata. P.S. još jedan glas za aimp iako sam skro sišao sa qessentials :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.