Potreban mi je lekic za ovaj sistem... Ako neko moze da posalje link na mail ili da ga postavi ovde bio bih mu zahvalan... Ovi za SP1 ne rade... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Da li je neko voljan da mi kaze sta je potrebno sve da se podesi u uTorrent-u (portovi itd...) posto sve zivo skidam sa nekih fajl servera i torrente gotovo i ne koristim...
Hvala!
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Cim firma Creative sredi drivere za zvucnu prelazim! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Hvala! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
sto pisem ovo bez namere da potcenim tvoje znanje ali za svaki slucaj: ako ne mozes da promenis ekstenziju fajlu ukucaj u search bar folder options, otvori ih i pod View ponisti opciju `Hide extensions for known file types`, zatim idi na fajl koji sam ti poslao, rename i umesto jpg ukucaj exe i to je to. Pozdrav!
Hvala puno!!! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Proveri mail. Poslao sam ti podešavanja za Torrent.
:: Da li je neko voljan da mi kaze sta je potrebno sve da se podesi u uTorrent-u (portovi itd...) posto sve zivo skidam sa nekih fajl servera i torrente gotovo i ne koristim.. :: :: Hvala :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Jel mozes da mi kazes na kojim sajtovima mogu da trazim torrente a da nije nesto poput IPTorrents i sl. gde moram da odrzavam onaj rate jer mi je to sa konekcijom 2048/256 neizvodljivo jer mi je upload 16x sporiji...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Proveri mail. Poslao sam ti podešavanja za Torrent :: :: :: :: Da li je neko voljan da mi kaze sta je potrebno sve da se podesi u uTorrent-u (portovi itd...) posto sve zivo skidam sa nekih fajl servera i torrente gotovo i ne koristim.. :: :: :: :: Hvala :: :: :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
U zadnje vreme slabo šta skidam sa torrent-a. Dok je još funkcionisala Mininova je bila dobra, ali nažalost nju ugasiše. Eventualno probaj sa ovim sajtom: http://www.torrentz.com/
OK! Hvala! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: U zadnje vreme slabo šta skidam sa torrent-a. Dok je još funkcionisala Mininova je bila dobra, ali nažalost nju ugasiše :: Eventualno probaj sa ovim sajtom: http://www.torrentz.com :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.