Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Pitanje u vezi systema
STRANA 1 OD 1
djokosrb Pitanje u vezi systema 16.12.2009. 08:38 T22869

status: user
broj poruka: 6876
Naime sada na kompu imam windows xp 32,al imam problem kod igara,naime u nekim igrama(pre svega strategijama,evo sad lol,defulat mi je 1280x1024 medium detalji,shadows samo na low,i sad fps nece da predje 45 u borbi je oko 30,ja lupim sve na najlosije sto moze,opet isto,ispade da mi bolji fps U modern warfare 2 nego u league of legedsu

Inace konfa je 8600gt,pentium dual core 2.66ghz,2 gb ram

e sad,da li je tu neshto do systema,sve strategije (iole novije i zahtevnije )mi prave slican problem,da obaram system ili da probam sa driverima,posto mi je sad na grafi onaj osnovni

Napomena:strategije tipa worlshift,comman and caonquer tiberium wars,red alert 3,verovatno bi i ovaj lol.sve su one radile maltene do kraja,u max fps za datu igru
radile tako na proslom systemu

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx Re: Pitanje u vezi systema 16.12.2009. 09:03 #170973

broj poruka: 2931

:: e sad,da li je tu neshto do systema,sve strategije (iole novije i zahtevnije )mi prave slican problem,da obaram system ili da probam sa driverima,posto mi je sad na grafi onaj osnovn

mislis windowsow driver, nisi instalirao ForceWare? probaj to, mozda ti resi problem
djokosrb Nisam ni to al 16.12.2009. 09:05 #170974

na kompu je samo osnovni nvidia driver,mada ,kako stoje stvari ovde ce izgleda sa ovo cudo obori i da se stavi sedminca

Mixx Re: Nisam ni to al 16.12.2009. 09:19 #170982

instaliraj prvo FW, moguce da je to

:: na kompu je samo osnovni nvidia driver,mada ,kako stoje stvari ovde ce izgleda sa ovo cudo obori i da se stavi sedminc
::
djokosrb Same problem 16.12.2009. 11:04 #170999

Na pocetku igre cepalo 60 fps,kako i treba da bude,a onde odjednom kad su krenuli kripovi,srozo se na 45,i onde u fajtu 35,ja skustim detalje na najgore,ono opet,onda pomislim da odem tamo gde mi je na pocetku bilo 60 i da budem sam,ja odem ono 45,mislim igrao sam partiju,igra extra,svaka preporuka,nije bas bolja od hon-a,od dote da ne pricam,al je ok,jos je i free,vredi probati

Nego sto se tice mog problemcica ,to ce lepo da se instalira negde u subotu windows 7 i kraj price

Mixx pa kad si zapeo ... 17.12.2009. 09:28 #171486

... da obaras onda obaraj, to si znao i pre postavljanja teme. ja da ti ustedim trud...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs