Naime sada na kompu imam windows xp 32,al imam problem kod igara,naime u nekim igrama(pre svega strategijama,evo sad lol,defulat mi je 1280x1024 medium detalji,shadows samo na low,i sad fps nece da predje 45 u borbi je oko 30,ja lupim sve na najlosije sto moze,opet isto,ispade da mi bolji fps U modern warfare 2 nego u league of legedsu
Inace konfa je 8600gt,pentium dual core 2.66ghz,2 gb ram
e sad,da li je tu neshto do systema,sve strategije (iole novije i zahtevnije )mi prave slican problem,da obaram system ili da probam sa driverima,posto mi je sad na grafi onaj osnovni
Napomena:strategije tipa worlshift,comman and caonquer tiberium wars,red alert 3,verovatno bi i ovaj lol.sve su one radile maltene do kraja,u max fps za datu igru radile tako na proslom systemu
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: e sad,da li je tu neshto do systema,sve strategije (iole novije i zahtevnije )mi prave slican problem,da obaram system ili da probam sa driverima,posto mi je sad na grafi onaj osnovn
mislis windowsow driver, nisi instalirao ForceWare? probaj to, mozda ti resi problem
Na pocetku igre cepalo 60 fps,kako i treba da bude,a onde odjednom kad su krenuli kripovi,srozo se na 45,i onde u fajtu 35,ja skustim detalje na najgore,ono opet,onda pomislim da odem tamo gde mi je na pocetku bilo 60 i da budem sam,ja odem ono 45,mislim igrao sam partiju,igra extra,svaka preporuka,nije bas bolja od hon-a,od dote da ne pricam,al je ok,jos je i free,vredi probati
Nego sto se tice mog problemcica ,to ce lepo da se instalira negde u subotu windows 7 i kraj price
... da obaras onda obaraj, to si znao i pre postavljanja teme. ja da ti ustedim trud... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.