Imam jedan problem! Od nedavno mi se pojavljuje jedno obavestenje kad pokrenem sistem: Data Execution prevention-Microsoft windows To help protect your computer, windows has closed this problem. name: GENETIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVICES publisher: Microsoft windows To mi se pojavljuje, onda koci mi sistem, cesto se blokira, radi sporije, izbacuje iz igre poonekad, sve u svemu nesto ne valja a ja ne znam sta pa bih molio za pomoc ako je neko imao slicnih problema ili zna resenje za ovaj problem a da to nije formatiranje, jer to ostavljam za kraj! Napomena, ove se desilo nakon pronalazenja nekog trojanca i 5 zarazenih fajlova u kasperskom, ali ih je kasp odstranio bez problema i posle nije nista nasao!!!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647107. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.