Da li je neko od Vas imao problem sa shut down Win7?Sve je lepo cucnulo,svi programi rade cak i famozni Win Fast Expert,lekic deluje,ma milina,ali nece da se gasi kako treba.Sve se ugasi osim napajanja.Ostane da svetli lampica i cuje se kuler,rekao bih od napajanja.Kako to da resim? Da nije neka zvrcka u update-u,koji sam po preporuci ostavio ukljucenim.Ploca je Asus P5B-E. E da,da naglasim da nikakav drajver za plocu nisam stavljao,osim onog za zvuk,jer isti nisam nikako drukcije da dobijem za TV kartu, i video drajvera.Hvala unapred.
Imam 2 ACPI u biosu:ACPI 2.0 support, koji je iskljucen i ACPI APIC support koji je ukljucen.Da napomenem da mi je sve radilo pod XP-om i da nista nisam dirao u biosu.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.