Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7
STRANA 1 OD 1
maleevic Windows 7 11.12.2009. 22:40 T22739

status: user
broj poruka: 345
Upravo sam instalirao Crysis na Windows 7 i smeo bih da se kladim da je grafika (very high) na sistemu Vista bila bolja!
Sta vi mislite?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 11.12.2009. 22:49 #169201

broj poruka: 8138
Hehe,upravo sam i ja instalirao Crysis sa 1.2v Patchom.Radi mi extra na W7-ici Ultimate 32 bit.Podesavanja u Crysis-u su sve na high,4x AA,motion blur do kraja,1680x1050 rezolucija.Imam oko 30 FPS sa GTX 275-icom.Nekad se popne na 40 FPS,a nekad padne na 25 FPS.Inace,ona je meni najbolja igra IKAD.Ne samo zbog grafike,vec i zbog price,gameplay-a...

The Way It`s Meant To Be Played

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY Re: Windows 7 11.12.2009. 22:49 #169202

broj poruka: 1509
Mislim da tripujes nesto...

Ne kazem da nisi u pravu, nisam ni ja probao, ali je nelogicno...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: Upravo sam instalirao Crysis na Windows 7 i smeo bih da se kladim da je grafika (very high) na sistemu Vista bila bolja!
:: Sta vi mislite?
H-nitro hey 11.12.2009. 23:09 #169216

broj poruka: 1975
cini ti se, pa izmeri sa frapsom,

Dont drink and drive take joint and fly

Equinoxe Re: hey 11.12.2009. 23:11 #169217

broj poruka: 12057

Čini mi se da misli na kvalitet prikaza, ne speed. Ako su drugi drajveri, moguće je, ako ne, onda teže malo.

:: cini ti se, pa izmeri sa frapsom
::
:: Dont drink and drive take joint and fly
gile23 ... 11.12.2009. 23:15 #169219

broj poruka: 9121
Ja se slazem sa Nmy istripovao si ti nesto. I da jos jedna stvar ja sam imao Vistu godinu dana je bila na kompu i kada sam instalirao PES 2010 nesto je kovalo bezveze, i onda izadje Win 7 i ja lepo instaliram Win 7 kad to kovanja na Win 7 nije bilo u najavi. Tako da mogu reci da je za gaming Win 7 mnogo bolji od Viste ili je ono kovanje na Visti bila posledica toga sto je sitem bio star godinu dana.

Pozdrav!
Scyter Re: 11.12.2009. 23:45 #169226

Jbt,koja perverzija od grafike.Prelazim je po treci put,i i dalje ne mogu da verujem kako je dobra grafika.Stavio sam i sve na Ultra High,AA 16 x...Tad je uzitak ko u stvarnosti.

-ShonE- Re 12.12.2009. 00:27 #169243

broj poruka: 3529
Ima sigurno dosta mogucih razloga zbog losijeg prikaza slike, jedan od njih je sigurno driver, mada... ko li ce znati, experimentisi malo, menjaj drajvere, directx itd....

@eseses
Igra je vrhunska, presao sam je dva puta, sada ponovo prelazim Warhead, prosto fenomenalna prica, totalni haos i pravi uzitak dok se igra, neverovatan osecaj! Jedina po meni, ali samo na neki nacin, koja moze da joj parira, je cod mw.
Pisko Total offtopic 12.12.2009. 07:10 #169326

broj poruka: 6650
Nagazio sam winxp sa uporednim win7 a onda još i GRUB loader-om Ubuntu-a, i u žaru međusonog umrežavanja računara sa ova tri sistema ne primetih da winxp više nije bootabilan na pc-u sa win7...., ima li neko brzi odgovor da li se kopiraju boot.ini i ostalo ili je neko smaranje sa winxp cd-om i recovery-jem pa onda to sjebe win7 pa onda...., ili, da ga formatiram (winxp) i zaboravim?
Inače, grub ga je `nanjušio` i stavio kao opciju za boot, ali, win7 je oštetio ili izbrisao te fajlove... ko mi je kriv kad ne čitam.... do sada su uvek noviji MS OS-evi ostavljali nedirnut stari... a eto...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Scyter Re: Re 12.12.2009. 10:07 #169357

Ja sad po treci put prelazim Crysis,pa cu posle Warhead.Njega sam presao samo jednom.Slazem se u potpunosti sa tobom.Najbolja igra koju sam u zivotu igrao.Ali,oduzevio sam se kad sam stavio sve na Very High sa AA 16x (ne znam tacno oznaku,ali sam ga do kraja stavio),tad je uzitak nevidjen.Ne moze da se igra ta,jer secka,ali 5 min. koliko sam gledao na tim podesavanjima je bilo uzivanje...Savrsenstvo!Jedva cekam Crysis 2.

:: Ima sigurno dosta mogucih razloga zbog losijeg prikaza slike, jedan od njih je sigurno driver, mada... ko li ce znati, experimentisi malo, menjaj drajvere, directx itd...
:: @esese
:: Igra je vrhunska, presao sam je dva puta, sada ponovo prelazim Warhead, prosto fenomenalna prica, totalni haos i pravi uzitak dok se igra, neverovatan osecaj! Jedina po meni, ali samo na neki nacin, koja moze da joj parira, je cod mw.
-ShonE- Re: Re: Re 12.12.2009. 10:28 #169362

broj poruka: 3529
Dvojka se ocekuje mislim u aprilu sledece god. :)
BTW Warhead po meni ima bolje zvucne efekte, kao i dosta vise akcije nego prethodnik.

:: Ja sad po treci put prelazim Crysis,pa cu posle Warhead.Njega sam presao samo jednom.Slazem se u potpunosti sa tobom.Najbolja igra koju sam u zivotu igrao.Ali,oduzevio sam se kad sam stavio sve na Very High sa AA 16x (ne znam tacno oznaku,ali sam ga do kraja stavio),tad je uzitak nevidjen.Ne moze da se igra ta,jer secka,ali 5 min. koliko sam gledao na tim podesavanjima je bilo uzivanje...Savrsenstvo!Jedva cekam Crysis 2
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ima sigurno dosta mogucih razloga zbog losijeg prikaza slike, jedan od njih je sigurno driver, mada... ko li ce znati, experimentisi malo, menjaj drajvere, directx itd...
:: ::
:: :: @esese
:: :: Igra je vrhunska, presao sam je dva puta, sada ponovo prelazim Warhead, prosto fenomenalna prica, totalni haos i pravi uzitak dok se igra, neverovatan osecaj! Jedina po meni, ali samo na neki nacin, koja moze da joj parira, je cod mw.
Scyter Re: Re: Re: Re 12.12.2009. 12:15 #169390

Warhead je kratak.Presao sam ga za 5h.Tacno je da ima mnogo vise akcije nego u prvom delu.Grafika je potpuno ista,e sad,nisam obratio paznju na zvuk,ali moguce je da je bolje uradjen.Dobra stvar je sto je Warhead optimizovaniji od prvog dela.

:: Dvojka se ocekuje mislim u aprilu sledece god. :
:: BTW Warhead po meni ima bolje zvucne efekte, kao i dosta vise akcije nego prethodnik
:: :: Ja sad po treci put prelazim Crysis,pa cu posle Warhead.Njega sam presao samo jednom.Slazem se u potpunosti sa tobom.Najbolja igra koju sam u zivotu igrao.Ali,oduzevio sam se kad sam stavio sve na Very High sa AA 16x (ne znam tacno oznaku,ali sam ga do kraja stavio),tad je uzitak nevidjen.Ne moze da se igra ta,jer secka,ali 5 min. koliko sam gledao na tim podesavanjima je bilo uzivanje...Savrsenstvo!Jedva cekam Crysis 2
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Ima sigurno dosta mogucih razloga zbog losijeg prikaza slike, jedan od njih je sigurno driver, mada... ko li ce znati, experimentisi malo, menjaj drajvere, directx itd...
:: :: ::
:: :: :: @esese
:: :: :: Igra je vrhunska, presao sam je dva puta, sada ponovo prelazim Warhead, prosto fenomenalna prica, totalni haos i pravi uzitak dok se igra, neverovatan osecaj! Jedina po meni, ali samo na neki nacin, koja moze da joj parira, je cod mw.
TheBear Isto su zatevne (warhead i crysis) 12.12.2009. 12:26 #169397

broj poruka: 6502
ja sam neke male testove i poredjenja radio i dosao do tog zakljucka, Warhead je u nekim delovima zbog vise akcije i zahtevniji od prvog Crysis-a... Nema tu mnogo optimizacije, grafika je ista.
A same igre vredi odigrati zbog grafike, ostalo je prosek i ispod proseka...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs