Problem sa operativnim sistemom ili je u pitanju nesto drugo?
STRANA 1 OD 1
milenko82
Problem sa operativnim sistemom ili je u pitanju nesto drugo?
09.12.2009. 13:53
T22658
status: user broj poruka: 23
Da li je imamo jos neko problem da nakon instalacije Windowsa Viste koji je inace sam po sebi vec aktiviran(prilikom prvog startovanja sistem u opciji System Propertis stoji da je Windows aktiviran)a posle instalacije drajvere od poloce i nakon prvog dizanju sistema stoji da imate 30 dana fore do aktivacije sa SP1 a nakon instalacije SP2 3 dana.Da li se ovakvi problemi javljaju i na drugim G. plocama...Placo je Gigabyte GA-M720-US3...Burazer ima GA-MA770-DS3 i kod njega nema tih problema...Hvala...
Nabavio sam i druge instalacije Windows Viste i sa svakom je isti problem...Da li je moguce da postoji nesto u drajverima od ploce sto razbija aktivaciju Windowsa...Interesujeme ko ima plocu novije generacije a da nema ovaj problem,nije bitna marka ploce,jer budeli me ovo i dalje gusilo promenicu plocu...
drugar ima plocu Biostar ta690g i NIKAKO ne moze da registruje win. Probano sve sto si i ti probao,nijedan aktivator,ma nista ne pomaze. Resenje je bilo da stavlja nov win svakih mesec dana...
Koju bi ste vi plocu preporucili a da je budzet ogranicen na 60eur za sledecu konfiguraciju:Amd 9650 2.3Ghz,2x2GB 800mhz Kingston,GeForce 9600 GT 512MB GDDR3 GV-N96TZL,WD 500GB,LC Power 6550 GP2,CoolerMaster.
Bravo druze ja imam taj isti problem hiljadu i jedan aktivator ali ne pomaze...To kada sam pokusao nekim ljudima da objasnim gledali su me kao da sam pao sa marsa...
:: Da samo instaliras gole driver :: devicemanager - - > update driver pa ga nadjes na disku?? :: :: :: :: :: Tko lijeti vrijedi,tko ne lijeti ne vredi :: ::
Probao sam i posebno da instaliram samo na pr. drajver za cipset i to bas da ga nadjem na disku ma istog momenta se aktivacija Windowsa gasi i krece odbrojavanje do aktivacije...
Sto ti je zapela vista kad je krs?Stavi win 7 i orbit loader za aktivaciju...meni jos nije bio sistem koji nisam aktivirao...a ako ne stavi xp seven transformation pack i uzivaj....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.