Pozdav svima. Imam TV kartu Win Fast TV2000 XP Expert, Leadtek,pa me interesuje da li bi to moglo da sljaka sve kako treba sa vistinim drajverima posto nisam uspeo da nadjem drajvere za Win7. Da li je neko imao iskustva sa tim ili neki predlog,a da nije da qpim novu :)
moze malo da te drnda zvuk, ne secam se tacno u cemu je problem, znam da mi je trebalo pola sata da provalim gde sta treba da se klikne. inace radi ok ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
A dobro to sa zvukom oce malo da zeza i na XP dok se ne podesi tamo nesto. Sto se tice snimanja to ni ne koristim,bitno mi je samo da moze sve da sljaka ok. El moram da instaliram `rucno` drajvere ili funkcionise update automatCki ?
Drajvere je OS sam instalirao, a zvuk sam podešavao ručno. Koristim PVR2.
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
:: :: :: :: A dobro to sa zvukom oce malo da zeza i na XP dok se ne podesi tamo nesto :: Sto se tice snimanja to ni ne koristim,bitno mi je samo da moze sve da sljaka ok :: El moram da instaliram `rucno` drajvere ili funkcionise update automatCki :: ::
Hoce da zeza na nekim verzijama windows 7, trazi na netu neku clean verziju.
Drajver ce sam w7 da nadje i instalira i on je ok A skini najnoviju verziju Pvr2 i ona ce da radi kako treba samo ne stavljaj overlay mod je onda on ugasi aero pa moze da ti stvori probleme.
Za zvuk mora lepo da se podesi u cpanel sta ce da se koristi za snimalje i to isto tako lepo da se namesti u pvr2 i ima da radi.
Ako ne snima zvuk proveri prvo da nije mutiran u prv2 a onda isto to proveri u Mixeru na taskbaru i u cpanelu pod sounds.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.