Ka dize xp pocne da koci treba mu par minuta a kasnije komp radi ok skroz ?Koci na onom delu kad pise windows xp a ispod seta plava linija , ona se ukocu pa krene pa tako vise puta i ucitavanje stvarno dugo traje. Menjao sam hdd, vga, ddr, napajanje i opet isto! Radi se o starom racunaru celeron 2.4, asus p4u800-x, ddr512, itd. Formatirao sam i hdd ubacio opet xp i opet isto!
drajvere od ploce(za chipset) nisam siguran al bas sam tu plocu imao kod kuma i isto se tako manifestovalo i cim sam stavi drajvere od ploce pocelo je da leti...
AMD Athlon II X2 250@3Ghz@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*1GB DDR3 OCZ@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz PC power cooling and silencer 500W@TT V9 640GB samsung X2,160GB samsung
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.