Sve to lepo izgleda, ali korisnici takvih `budzenih` edicija vrlo brzo svrate ovde sa nekim `nikad do sad video` pitanjima... Pre sam za varijantu da se skine Windows Blinds 7 (koji sada podrzava i Win 7) i da se tema prilagodi svom ukusu nego da to radi neko drugi a usput i procacka malo i sistemske fajlove...
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nema na cemu! Reci mi bas da li ti radi i crack (tj. samo onaj sig6.bin fajl) jer meni i dalje pise da je trial verzija... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Fala za info za Windows Blinds 7 sada cu da ga probam...... :: :: :: :: Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2 :: MSI X38 Diamond Edition :: Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz :: Asus 8800GT 512MB G92 Glaciator :: WD Black 640Gb 1AALS :: Chieftec 350w :: ::
Kad restartujem komp pri svakom dizanju Win-a mi pise koliko je ostalo dana do isteka trial verzije programa... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: @Mukic e meni nista ne izbacuje radi OK...Gde tebi pise da je trial :: :: :: :: :: :: Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2 :: MSI X38 Diamond Edition :: Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz :: Asus 8800GT 512MB G92 Glaciator :: WD Black 640Gb 1AALS :: Chieftec 350w :: ::
Potpuno su u pravu ove kolege koje kazu da je najbolje podesiti po svome!
Zasto ?
Pa kupis lepo untouched verziju i ako je bas potrebno napucas je svim i svacim i dobijes isto to sto si mogao odmah skinuti, uz jednu veliku razliku, a to je da znas sta si radio i sta imas instalirano, a ne ovako uzimas macka u dzaku!
Svi ti budzeni sistemi lijepo izgledaju, te ovakav look, te onakav look, ali je pitanje koliko su u stvari funkcionalni i da li imaju kakvih konflikata ili problema sa HW-om i SW-om!
sto sam tamo vide nije nemoguce dodati posle instalacije `Untouched` verzije samo male prepravke i izgledace tako isto, skines nvidi-a temu + jos 2-3 programcica za one dodatke koji nisu vizuelnog karaktera i gotovo.
JA KORISTIM NVIDIA EDITION WINDOWS 7 PA.............. SVE RADI OK I NIKAKVIH PROBLEMA NEMAM A IMA DOSTA STVARI KOJE SU ISPRAVLJENE A VI KORISTITE UNTOUCHED VERZIJE PA CEMO VIDETI KOME CE PRE PUCI SISTEM I KO CE PRE JURITI SP1.........LOL
Koje su stvari ispravljene ? Nešto što Microsoft ne zna ili što neko ne ume sam da uradi preko update-a ili nekog tweak alata ?
:: :: :: :: JA KORISTIM NVIDIA EDITION WINDOWS 7 PA............. :: SVE RADI OK I NIKAKVIH PROBLEMA NEMAM A IMA DOSTA STVARI KOJE SU ISPRAVLJENE A VI KORISTITE UNTOUCHED VERZIJE PA CEMO VIDETI KOME CE PRE PUCI SISTEM I KO CE PRE JURITI SP1.........LOL
Ej ljudi nemojte da se zaludjujete testirao sam taj Windows 7 Nvidia Edition x86 tesko je s**** ikonice crne, ubacene neke nove stvari tipa: mozila, tweakeri neki kad ides desni klik na desktop izbaci ti 200 stvari, radio sam 3dmark i benchark nekih igrica i pokazao mi je za 5-10% slabije performanse u odnosu na stock Windows 7 x86, ruzno su ga uradili i samo ga pretrpali bespotrebnim stvarima, obrisao sam ga posle pola sata!
P.s. za pacenike `FERMI IZLAZI POCETKOM 2010 GODINE ZNACHI 1 QVARTAL` ZOP!
Ti ocigledno nisi cist bas, posto je ocigledno da ne znas ni posledice takvih modifikovanih sistema. A povrh svega, KOJA JE POENTA????????
Niti ti graficka radi bolje, niti sistem radi bolje, a sa tako modifikovanim sistemom ces za mesec dana da dodjes ovde i trazis linkove da skines originalnu verziju...
__________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: JA KORISTIM NVIDIA EDITION WINDOWS 7 PA............. :: SVE RADI OK I NIKAKVIH PROBLEMA NEMAM A IMA DOSTA STVARI KOJE SU ISPRAVLJENE A VI KORISTITE UNTOUCHED VERZIJE PA CEMO VIDETI KOME CE PRE PUCI SISTEM I KO CE PRE JURITI SP1.........LOL
I prestanite vise da se lozite na price ATI sabija itd, fermi ovo ono. Ovaj period sto nema nove nvidie je savrsen da se ati uhoda malo, pa kad bude izasao Fermi, ATI-u ce da popadaju cene ko nista, sto je i dobro za vecinu potencijalnih kupaca.
Bice uvek kao sto je bilo: ako zelis performanse i stabilnost - Nvidia, a ako ne zelis da platis mnogo uzmes ATI... Uvek bilo, uvek i ostace...
Zna ATI gde mu je mesto, zato se odrzava na trzistu sa svojim nizim cenama a ne sa skladnim performansama...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.