Na kompu je pao sistem, odnosno izgubio je neki fajl, on je meni ispisao ovo: Windows could not start because the follwing file is missing or corrupt: system32/DRIVERS/pci.sys
Ja sam upacio instalacioni disc Windows XP, i krenuo da izvrsim repair, ali kada krene instalacija i ucitava fajlove, ucitava nekoliko i stane i izbaci sledecu poruku: File ntkrnlmp.exe could not be loaded. The error code is 4 Setup cannot continue. Pres any key to exit.
Ima mnogo lakse resenje tvog problema. Ovaj fajl se nalazi na vise mesta na sistemskoj particiji i moze se prekopirati. Nadam se da imah Hirens boot CD. Pokreni ga i udji u mini WIN XP. Kada udjes, idi na lokaciju: C:\windows\servicepackfiles\i386\pci.sys i kopiraj taj fajl na c:\windows\system32\drivers\ Ovo bi trebalo da ti resi problem. Probaj, pa javi.
Bax ti je dao link. Skini i narezi, pa probaj. Ako pokrenes racunar, sto bi trebalo da se desi, obavezno se baci na skeniranje racunara na viruse. Ovakav problem umeju oni da naprave.
Posto vidite da covek nije upucen u tematiku,mogli bi mu pustiti tutorijal za Hiren i Acronis(kako,sta,gde). Pustio bi mu ja,ali nisam pri kompu.
@BMW: Druze slobodno pitaj sta god te interesuje,svi smo ovde da pomognemo. Licno mislim da ti tu ne gine novi win,samo ces morati malo sacekati ako nemas prazan CD kuci,jer bez njega dzaba ti Hiren`s.
Druze ja sam skinuo Hiren`s sa neta, e sad ovo je zipovano, pa da li treba da se tako nareze ili da se otpakuje pa da se nareze? E, bio bih zahvalan ako bi mogli nekeko da pustite tutorijal za Hiren`s i Acronis... Pozdrav svima
Drugari, resio sam problem sa Windowsom, i to uz pomoc Hiren`s-a, uz pomoc njega sam prekopirao fail koji je trebao i instalirao sistem i sve radi kao podmazano..... Hvala puno svima... Veliki Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.