Probao sam iTAKOS medjutim kad ga instaliram nece da se podigne zablokira pri boot-ovanju i probao sam Kalyway 10.5.2 instalirao sam ga i ne mogu da se snadjem, ne znam kako da instaliram drajvere za bilo sta (muzika, grafika, net...)
fora je sto sam probao Kalyway da instaliram sa drajverima medjutim izbrljao ji i nije hteo da se podigne... Ne mogu da provalim sta je za sta kad su nazvani po nekoj x logici... Necu da odustanem od njega posto imam zelju da probam jos jedan Unix-like OS
Nema na čemu i nemoj da odustaješ nikako. Kaly sam instalirao na P45, Q6600, 8800GTS i integrušom, jer je heftalica za Creatice drajvere. Nju sam ostavio za XP tada.
:: :: Slabo sam nasao sta od mojih komponenti ali probacu da izmuljam nesto.. :: Havla ti :: ::
9600Gt radi samo na verziji 10.5.5 i kasnije i to sa nekim drajverima i patch-om... ali ostalo sam uspeo sve sredio i zvuk i Lan, kad skinem deneba onda ce valjda sve raditi
Jedno pitanjce za vas koji eksperimentisete sa MAC OS X-om... Na lap topu koji ima Intelov procesor sam uspesno instalirao i Kaly i iDeneb, ali na mom kompu koji ima AMD proc nisam uspeo ni jedan! Samo mi na samom pocetku pise `Waiting for root device`! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Jedno pitanjce za vas koji eksperimentisete sa MAC OS X-om... Na lap topu koji ima Intelov procesor sam uspesno instalirao i Kaly i iDeneb, ali na mom kompu koji ima AMD proc nisam uspeo ni jedan! Samo mi na samom pocetku pise `Waiting for root device` :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
@satyr Bas zato sam i naveo na kojoj konfi je koji proc! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ima sad tu dosta da se cita... Pogledacu ga podrobnije!
Moram da napomenem da su se neki zalili da im se ta poruka javlja nakon instalacije... Meni se javlja dok jos nije ni krenula! Znaci pri butovanju sa DVD-a! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Uspešno sam instalirao Mac OS X + 10.6.7 update, kao i sve drajvere bez ikakvih problema koristeći uputstva i alate sa tonymacOSx86 foruma. Photoshop i Illustrator CS5 rade dobro kao što nikad na Windowsu nisu. Međutim imam jedan problem koji me strašno nervira. Dešava se da se sistem zamrzne i nema druge pomoći osim restarta. Obično se desi dok surfujem ili preturam po aplikacijama. Odnosno, nema pravila. Nekad se zamrzne posle 15 min od boota, nekad posle 5-6 sati. Totalno random. Tražio sam po netu. navodno problem je GTS 450, iako je kod mene prošao sve testove i ubrzanje je radilo sasvim normalno. Nisam uspeo ništa da popravim, ali sam uspeo da oborim sistem. Ako imate nekih saveta za novu instalaciju, spreman sam da ih prihvatim. Neću da odustanem jer sam se totalno navukao na Mac i još kad bih rešio ovaj problem - zbogom Windowse zauvek!
Daj temu sa tog foruma, da pokusam ja jos jednom :).
Inace pogledaj po opcijama na Mac-u da nesto od toga ne zeza, tipa neki sleep, usteda energije itd.
Pozdrav!
:: Uspešno sam instalirao Mac OS X + 10.6.7 update, kao i sve drajvere bez ikakvih problema koristeći uputstva i alate sa tonymacOSx86 foruma. Photoshop i Illustrator CS5 rade dobro kao što nikad na Windowsu nisu :: Međutim imam jedan problem koji me strašno nervira. Dešava se da se sistem zamrzne i nema druge pomoći osim restarta. Obično se desi dok surfujem ili preturam po aplikacijama. Odnosno, nema pravila. Nekad se zamrzne posle 15 min od boota, nekad posle 5-6 sati. Totalno random. Tražio sam po netu. navodno problem je GTS 450, iako je kod mene prošao sve testove i ubrzanje je radilo sasvim normalno. Nisam uspeo ništa da popravim, ali sam uspeo da oborim sistem. Ako imate nekih saveta za novu instalaciju, spreman sam da ih prihvatim. Neću da odustanem jer sam se totalno navukao na Mac i još kad bih rešio ovaj problem - zbogom Windowse zauvek :: :: i5 76 :: GA-P55A-UD3 2.0 F1 :: 2x2GB KH :: WD 250 GB AAK :: Palit GTS 450
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.