Isrkeno, ne znam kako idu licence jer 7 ima milion verzija kao što znaš. Zato sam ti deo broj gde ljudi sigurno mogu da ti pomognu.
:: :: fala fala Bax :) nemas pojma da li to u principu moze? : :: :: :: :: :: 0700 300 300 - Microsoft podrška, i sve će ti biti jasno :: :: :: :: :: ::
... Znaci da je OEM i vlasnik licence nisi ti vec proizvodjac laptopa. U teoriji jedino proizvodjac laptopa moze da ti prosledi nadogradnju, sto u praksi automacki znaci ZABORAVI.
Da si kupio retail varijantu XPa, verovatno bi te pustili da se za dz ili sitne novce podignes na 7. Ili da imas Vistu u iz odredjenog perioda, onda nebi bilo veze da li je retail ili oem.
:) fina motivacija da kupis oridjinale vindoze :)))
ttststststs, posle smo im mi krivi :)
:: ... Znaci da je OEM i vlasnik licence nisi ti vec proizvodjac laptopa. U teoriji jedino proizvodjac laptopa moze da ti prosledi nadogradnju, sto u praksi automacki znaci ZABORAVI :: :: Da si kupio retail varijantu XPa, verovatno bi te pustili da se za dz ili sitne novce podignes na 7. Ili da imas Vistu u iz odredjenog perioda, onda nebi bilo veze da li je retail ili oem :: :: :: Baby B :: ::
Naravnod a samo proizvodjach mozhe da ti da. ZAto sam ja update uradio na zvanichnom sajtu proizvodjacha laptop-a. E onda su me pitali za datum naravno kad sam uneo datum kada sam ga stvarno i kupio samo mi je rekao datum ne odgovara...mora da bude od tog do tog datuma.
e sad srbin stupa na scenu.
Ukucam datum neki bzvze ali da odgovara tim datumima od kada mozhe da se uradi upgrade verzije i sve prodje kako treba. Kao shto rekoh posle metar dana od premijere stigo disk win7 home premium sa svim drajverima za win7 :)
:: Hm..hwala ali kontam da bi svako ukucao neki datum koji odgovara,ne :: Mozda mi srbi samo tako pokvareno razmishljamo.. :: :: Pa dobro opet sam na kraju platio 14e za taj upgrade a u dosta zemalja je free :: :: :: :: Ali bez trunke ironije, svaka cast. Ipak to je moguce samo za Vistu, ne i za XP :: :: Baby B :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.