Nece pa nece... Pokusavam da instaliram sedmicu ali dodje do expanding windows files i tu ostane na nula procenata... Pre par dana sam instalirao preko viste bez problema,a sada kako god da probam nece... Sta jos nisam probao...???
Isto je bilo i kod mene mislim da je tako stajalo nekih pola sata - sat i onda je krenuo normalno i evo šljaka fantastično.Probaj da ga ostaviš ovo vreme a ako neće onda ti nije problem da kupiš neku noviju verziju.
Postoji mogucnost da si dobio od nekoga ISO fajl koji uopste ne treba rezati, vec se instalira mount-ovanjem pomocu nekog od programa tog tipa, npr daemon tools. Drugar je imao problem sa tim kocenjem na kada dodje na `expand files`, i na kraju je nakon 4 narezana DVD-a pokusao mount i instalirao bez problema, samo moras imati spremnu particiju koja nije trenutno u upotrebi kao sistemska da bi ti install uspeo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.