Instalirao sam win 7 da vidim kakav je i video sam sranje nece ni jednu igricu da pusti o cemu se radi zna li ko,=kod neke igrice izbaci close program ili potrazi resenje na netu kod neke nesto trece u pitanju su cod 5,nfs shift itd
Ja sam instalirao ultimate verziju 7600 i do sada nisam imao nekih problema osim instalacije nekoliko tipova štampača za koje se očekuju drajveri. Što se tiče igrica 95% rade izuzev onih sa starijim datumom koje većina ne radi (7-8 godina i više stare)
pazi, koliko god da je shitt, nije bas toliki da nece da pusti navedene igre, jeste da treba malo da se `budzi` da bi sve igre radile, ali rade, sigurno nisi nesto dobro uradio, pobrini se da si nasao sve adekvatne drajvere, pogotovu za graficku, najnovije, nema veze sto su beta, jbg, nema drugih i koristi `compatibility mode`.
Pa skini najnoviji ATI Catalyst. Opa pufi i7 :). Ja imam Win 7 Ultimate x64 i nikakav problem nisam imao, osim drivera za MT882, a preko LAN-a mi nije radio, pa su mi zamenili modem :).
Probacu da skinem nove drajvere,compatibility mode?
:: pazi, koliko god da je shitt, nije bas toliki da nece da pusti navedene igre, jeste da treba malo da se `budzi` da bi sve igre radile, ali rade, sigurno nisi nesto dobro uradio, pobrini se da si nasao sve adekvatne drajvere, pogotovu za graficku, najnovije, nema veze sto su beta, jbg, nema drugih i koristi `compatibility mode` :: :: ::
pa, recimo, kad ides desnim klikom na precicu, imas opciju za compatibility mode, da radi recimo po rezimu za windows vista, ili xp, ako slucajno nece da se pokrene igra,itd..
instalirao Direct X koji ide uz igru ??? Ako nisi instaliraj pa proba da startujes. Da li je dobra verzija igre koju imas??? Kod mene sve igre radile do sad bez problema na W7 64bit.
batali ti taj win7...tvoju grafičku sa nForce čipsetom i windowsom 7 nikakko nisam uspeo da nateram da radi, čak nije hteo ni da butuje u windows kad bih instalirao drajvere za grafičku, dok je sa nvidiom je sve šljakalo...jednostavno ati grafičke sa nForce čipsetom nisu kompatibilne pod windowsom 7...
Win 7 RC1 i radi bez lupanja i hazara, samo serial i furaj. Od igara nije htela da radi samo jedna ali sumnjam da je to verzije koju sam nabavio.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Instalirao sam win 7 da vidim kakav je i video sam sranje nece ni jednu igricu da pusti o cemu se radi zna li ko,=kod neke igrice izbaci close program ili potrazi resenje na netu kod neke nesto trece u pitanju su cod 5,nfs shift itd
JA sam bio instalirao Ultimate x64 Win 7 RC1 i koristio sam ga par meseci i nisam imao ni jedan problem sa njim ,a sto se tice igrica ni sa jednom nisam imao problema ,a prilikom instalacije je win7 instalirao drajvere za sve ,samo sam ih naknadno pregazio sa drajverima poizvodjaca ...Sve u svemu mnogo bolje nego vista koju sam koristio samo mesec-dva pa se vratio na XP x64...Probaj da obrises sve drajvere koje je win7 sam postavio i da instaliras orig.drajv proizodjjaca za win7..
E bash cu probati na Win 7 x64 igrice, inache igrice igram na XP 32. Win7 x64 mi radi na nForce 560 i ATI X1650XT. Nikakvih problema sa drajverom grafichke a i chipseta nisam imao. I to Win 7 neka beta verzija, mnogo pre retail verzije.
ko nema u vuglu, ima u guglu
:: batali ti taj win7...tvoju grafičku sa nForce čipsetom i windowsom 7 nikakko nisam uspeo da nateram da radi, čak nije hteo ni da butuje u windows kad bih instalirao drajvere za grafičku, dok je sa nvidiom je sve šljakalo...jednostavno ati grafičke sa nForce čipsetom nisu kompatibilne pod windowsom 7.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Sve sto sam instalirao od igara na Win 7 x64 build 7600 radilo je redom na HD3850, pa HD4850 pa sada na HD5850 bez problema. Bice da se taj nVidijin chipset nesto kolje sa Radeonom...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Odlican je sistem,stalno izbacuju update-ove.A sto se tice igara shift sam po sebi nece da radi ako ne ukljucis compatibility mod za windows me/98.I ortaku na win. xp sp3 pravio problem dok mu nisam ovo rekao.a za cod 5 neam pojma jer vise ne igram ratne igre (smorile me).Ja imam w7 ultimate 64bit.built 7600 i sve mi radi od kad sam instalirao eventualno sam drajvere neke morao posebne da skinem za creative zvucnu i ostalo sve ali sve radi cak i bez compatibility,ja sam bio u tripu pre instalacije da nece ali evo od letos imam ovo i sve perfektno radi!
inace meni na ovome radi Alien vs Predator gold edition (igrica iz `99 godine),tad je bila hit,sad je smesna ali eto samo da vas obavestim :-) Inace ja do sad stvarno nisam imao problema,mada imam par ortaka koji jesu,i svi se vratili na xp :-)
Jbg, nije za tebe W7 onda, ili ne znas da instaliras sve kako treba, ili ti drajveri ne valjaju, jer ti si prvi koji ima nesto lose da kaze za W7, a povrh svega da se zali da mu ne radi kako treba...
Instalirao sam 7600 Final barem sestoro ljudi i niko se ne zali... od toga cetvoro igra igre na njemu...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.