Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Greska u Windozi...
STRANA 1 OD 1
2m4Y Greska u Windozi... 25.11.2009. 15:38 T22224

status: user
broj poruka: 2353
...skinuo sam programce koje je neko od vas postovao ovde, tj to progamce menja izgled Windoze u Mac OS...
E sad, od kako sam to instalirao, sta gdo da instaliram izbacuje mi sistemsku gresku, ...dobro, ponesto i prodje, ali vecina stvari nece, ...evo, upravo sam hteo da updatujem CoD WaW na 1.7 i izbacilo mi je sledecu gresku (tj, tu gresku izbacuje stalno)
http://yfrog.com/0ggreskaj
Sta da radim? Trenutno mi se ne obara sistem, jel moze ko da mi pomogne...

Pozz, i hvala...

Edit: ...programce se zove FlyakiteOSX...

...I sence you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 75
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud evo da dodam... 25.11.2009. 16:46 #161840

broj poruka: 3742
takođe sam instalirao dotični program i sve to lepo izgleda. Meni za sada nije izbaciovao greške, ali me interesuje da li mora da i dalje stoji windows radna linija doduše sada je vertikalna, i svaki prozor koji mi otvori i dalje izgleda kao windows xp prozor. Ikonice su kao na appleu, ali x za gašenje i polja za minimize i max su ostala ista..
support normality

mkukic ... 25.11.2009. 17:42 #161863

broj poruka: 2591
Evo da dodam i ja nesto kao pokretac te cele price...

Instalirao sam FlyakiteOSX, a nakon toga i jos jedan pack koji jos bolje odradio prebacivanje Win izgleda u MAC OS X... E sad... Na kraju je ipak pao reinstall...

U temi koju sam postavio nedavno imate i screen shot-ove kako je izgledao Win u MAC OS X ruhu sa jednim i drugim paketom! Sa drugim je izgledao bukvalno kao MAC OS X, ali je to i jedina pozitivna strana cele price!

Nakon instalacije prvog paketa Windows Movie Maker je `izgubio` fajl za video transitions i video effect... Kad sam video da tu ipak nesto ne stima, resio sam da probam i ovaj drugi transformation pack (sve jedno ide reinstall)...

Nakon instalacije tog drugog paketa dobio sam fanstastican izgled MAC OS X-a, ali je Sony Vegas 9.0c prestao da renderuje video fajlove kako bi trebalo i kako nisam hteo vise da istrazujem sta sve ne radi - pao je format!

Zakljucak - izbegavajte instalacije ovih transformation pack-ova jer cete na kraju imati lep i krajnje nefunkcionalan sistem!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs