E ovako interesuje me dve stvari. Naime imam laptop kupljen u Srbiji a sad zivim u USA i naravno da bi gledao filmove, ovde je DVD region drugaciji, nije problem promeniti ga, ali na UltraISO virtuelnom drajvu ne mogu da promenim i tako neke iskopirane filmove uopste ne mogu da gledam. Mogu li to da promenim nekako?
Druga stvar sto me interesuje, da li Bluray diskovi imaju regione kao DVD? Ovde sam u mogucnosti da ih kupujem prilicno povoljno, skoro dzabe, ali da li cu imati problem kad se vratim kuci, da li ce moci da ih pustam? I da li cu imati problem sa Bluray player-om kuci, posto npr. DVD se razlikuvao, ovde je NTSC, tamo je PAL i te gluposti, da li HDMI ima slicne stvari ili je univerzalan standard?
Kupis na netu negdje Any DVD HD i vozis sve filmove, skida svakakve zastite i regione, preko njega sam sredjivao pustanje image fajlova originalnih BLU RAY filmova...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.