Juce sam kod druga video Win7 i stvarno mi se jako svideo pa sam resio da ga skinem ali posto ne znam nista o njemu postavio bih par pitanja... 1. Hoce li lepo da radi na AMD Athlon LE-1600, 2GB RAM-a i GeForce 9600GT? 2. Koliko sama instalacija zauzima na HDD? problem je taj sto mi je C particija (koja je samo za win i programe) velika samo 15GB 3. Da li ce me zezati drajveri? Ne znam da li moraju neki drugi da se instaliraju ili mogu i stari.
da ćeš morati da poveć C particiju na barem 50GB, pošto će tih 15GB Win7 da proguta još u toku instalacije. Što se drajvera tiče, može da bude problema, a ne mora. Potraži najnovije drajvere za svoj hardver namenjene za Win7 i ne bi smelo da bude problema. Sam OS ima većinu drajvera u sebi, ali je najbolje kada sam instaliraš drajvere proizvođača određene komponente, pošto Bili uvek ume da zezne nešto.
Samo ti to spusti na HD i udri brigu na veselje,kad to uradis jedino skini drajvere za grafiku ,instaliraj i teraj. Radi to Ok imam ja taj CPU sa 2 Gb rama i radi isto kao i XP samo vise rama jede (sto je normalno) ali da ne detaljisemo po 1000ti put https://www.berzapasa.com
Preporuka: nemoj ga instalisati, ostani na XP-u (pretpostavka).
25.11.2009. 10:30
status: user broj poruka: 10999
U osnovi, smisao koriscenja `sedmice` jeste upravo iskoriscenje mogucnosti koje pruzaju danasnje najjace konfiguracije, to jest, visejezgarni procesori, 4 i vise GB RAM-a (64bit-na verzija OS-a), DirectX 11 ...
narezi jedno 20-30 gb podataka sa D particije na diskove,ionda obrisi te podatke sa D i onda sa hiren`s boot cd-om pokrenes Acronis partition manager i dodelis slobodan prostor sa D particije na C particiju,Proces traje par minuta svega i lako se koristi taj program...
Ja mislim da je 40GB dovoljno, ali kako kaze DmasterNo1 uzmi 50GB, a imas li D particiju, ako imas malo prebaci na nju, a sigurno imas nesto od podataka sto mozes da izbrises, i bolje da instaliras Win 7 na cistu particiju na kojoj nema prethodni win. Moj drug je radi update original Viste x86 sa original x86 Win 7 i nije imao USB hub drivere koje je ne znam ni on sam kako nisu instalirani pri update-u instalirao drivere sve koje je imao i nista. Sutra je uradio format C particije instalirao Win 7 na njega i sve je radilo odlicno !
I ja imam C: od 15 GB i win7 x64 na njojzi i radi bez problema, imam još 3GB slobodno. Uradi sledeće: - Ukini system restore i hybernation - premesti swap file na d: (sa bar 3GB rama možeš da qa ukineš potpuno) - samo sistem i programi na c:, svi podaci na d
:: Mislim da je to neizvodljivo... hard mi je pun puncat ne mogu sve da rezem i sacuvam da bih povecao C : ::
da ne otvaram novu temu...narode, da li vas karaju navodnici na w7? elem, ja kad otkucam navodnike nece se pojaviti dok ne pritisnem posle njih jos neko slovo ili br, nebitno? jel to neki bug ili ima neka opcija?
Misliš u wordu 2007? Nemam taj efekat. Koji ti je jezik?
:: da ne otvaram novu temu...narode, da li vas karaju navodnici na w7? elem, ja kad otkucam navodnike nece se pojaviti dok ne pritisnem posle njih jos neko slovo ili br, nebitno? jel to neki bug ili ima neka opcija?
ma ne samo u wordu, bilo gde da kucam...msn, fb, berza, word...i drugar ima isti takav problem na sedmici...
:: Misliš u wordu 2007? Nemam taj efekat. Koji ti je jezik :: :: :: :: da ne otvaram novu temu...narode, da li vas karaju navodnici na w7? elem, ja kad otkucam navodnike nece se pojaviti dok ne pritisnem posle njih jos neko slovo ili br, nebitno? jel to neki bug ili ima neka opcija?
Ne znam šta je - sledi ti dugačka pretraga control panela i verovatno nekih opcija za language/ kayboard. Ono što ti garantujem je da win7 može da se namesti da tog efekta nema, mada ja nisam nešto mnogo brljao po opcijama, sve je otprilike po defaultu.
:: ma ne samo u wordu, bilo gde da kucam...msn, fb, berza, word...i drugar ima isti takav problem na sedmici...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.