dakle bio bih veoma zahvalan ako biste mi mogli pomotji oko trazhenja/instaliranja drivera za vga...radi se o Acer Aspire 1300 modelu... skinuo sam njihov vga driver ali nikako ne mogu da ga instaliram probao sam na sve zhive i mrtve nachine ... pa sam pocheo da skidam one programe koji skeniraju comp i odma ti nadju kao drivere za sve komponente pa preko tog proga se mozhe update-ovati, ali fora je u tome shto je svaki bio trial i kad pokusham bilo shta da preduzmem moram da ga registrujem etc etc... da li imate neki takav full program? kako ovo reshiti ? hvala puno Pozdrav!
xp je na njemu.. znachi kada pokrenem setup file iz foldera koji sam skinuo kazhe: `setup is unable to find _SETUP.DLL, which is needed to complete the installation. error 103` googlao sam i taj error ali nishta .. probao sam ga i preko device managera updateovati ali neuspeshno... :x
hvala na linku, probao sam i sa njega... tachnije skinuo sam sa 3-4 razlichita site-a jer sam mislio mozhda da je do njih problem tj da fali taj dll file..ali nishta ... svugde isto :/
meni to vise lici da ti fali dll na sistemu. neverovatno mi je da su svi drajveri felericni. Inace sam se presao ovo je s3 drajver a ne ati. Probaj da ides start=>control panel=>sistem=>device manager=> desni klik na zuti upinik (gde ti fali drajver)=>properties=>drivers=>update driver (idi pomocu browse na folder drivera koji si downloadovao)=>ok
ako nece ni tako probaj na drugom racunaru da pronadjes pomenuti dll i da ga kopiras na svoj, mada ta stvar obicno ide lancano, das mu dll, on trazi sledeci, das mu sledeci, on trazi treci itd..
sad sam pogledao na googlu kada se javlja ova poruka error 103. Dakle javlja se kada komp ocekuje da se setup izvrsi sa optickog uredjaja. Ljudi su resavali problem tako sto su promenili lokaciju foldera u kome je drajver, praznili windows temporary directory itd.. probaj nesto od toga Skini program CCleaner (freeware, nekoliko mb) i ocisti sa njim temporary pa probaj instalaciju ponovo http://www.ccleaner.com/download
ajde probatju to sutra sad vetj jedva gledam.. a ono sa device managera sam pokushao i netje nikako .. inache windows je frishak tako da ne bi trebalo biti nekih problema sa sistemom..ali opet nikad ne znash.. hvala ti puno, probatju sutra pa javim shta sam uspeo.. pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.