Da li postoji neki bensendin za Win 7 na HP lap topu. Naime Win 7 ultinate 7600 koji sam instalirao X puta i nakljukam ga sa Hazar-om radi aktiviran na svim što sam dosad instaliro. Dosad. HP paviljon DV7-1451nr je izgleda adaptiran na ovaj lek. Ima li neko rešenje?
Nemam premium akaunt. Jel ima neka druga adresa? bio bi zahvalan za ceo faj na mail if you please... servis_pc@yahoo.com
Shit happens
:: Da li postoji neki bensendin za Win 7 na HP lap topu. Naime Win 7 ultinate 7600 koji sam instalirao X puta i nakljukam ga sa Hazar-om radi aktiviran na svim što sam dosad instaliro. Dosad. HP paviljon DV7-1451nr je izgleda adaptiran na ovaj lek :: Ima li neko rešenje :: :: Shit happens
Skoro. Al mi je zato Džejms Vuds jedan od omiljenih glumaca a Had-a je uradio za medalju
Shit happens
:: najnoviji DAZ je jako efikasan, sidu leci brate, sidu leci...ali ne mere kad roknes jednog preko drugog, moze doci do `overdozing-ovanja`.. :: :: vidim da ti je omiljeni crtac HERCULES,a :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.