Radice ali sve zavisi sta ces pokreteti u win -u, cime ces uposljavati masinu. Obavezno probaj 64-bit ukoliko imas sve drajvere koji su ti potrebni (proveri prethodno). Inace jos 1G ram-a ne bi skodilo :-)
Windows 7: System Requirements If you want to run Windows 7 on your PC, here`s what it takes: 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
Ne instaliraj ni za zivu glavu, ja sam drugu instalirao na istu takvu konfiguraciju i stiglo do completing instalation i tu zakovalo nekih 1h nece dalje, u pitanju je bio Win7 Ultimate. Xp za takav komp, potrebno je jos 1GB rama.
Ja sam terao win 7 ultimate 32bit na sledecem Sempron 2800+ 1.6ghz 1.5 gb ram nvidia 6200 aero je sam bio ukljucen sljakao je ok ali je ipak xp bolji za slabije masine nije win 7 puno bolji od xp-a
ja sam instalirao sedmicu na sempron le 1150 slabasni procesor na 2.0 ghz,i 512mb ram-a i integrisanu grafiku 6150 i radilo je ista kao i XP,ja sam bio iznenadjen...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.