moze bez problema iscupaj novi vrati stari odradi sto ti treba i vrati novi i kraj price...
AMD Athlon 7750BE@V1AX@700rpm Asus M4A785D-M PRO 2*1GB DDR2 Corsair XMS2 HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition PC power cooling and silencer 500W 640GB samsung X2,160GB samsung
Mogu obe varijante, ali te stavljanje starog hdd-a ništa ne košta. Za eksterno povezivanje ili da kupiš ili da pozajmiš, u oba slučaja te košta (ali jeste kofnornije).
E, a sad packe i kritike: ti nisi baš od jučer ovde, recimo od prekjučer i tako nešto. Zašto nisi odradio kao svaki normalan user berze, koji ovde provede više od 6 meseci (čitajući redovno) BACKUP? Acronis preporučujem(o) ali i bilo šta drugo. WinZip-om, rar-om.... paragonom qcem PALcem, samo da ne dođeš u ovakvu situaciju? I još si dobro prošao kad imaš šta da vadiš. Kad bude Pufi sa diskom i komponentama, ćao:..!!!
pisko, jeste nisam od juce, ali pravo da ti kazem, nisam bio nekoliko meseci na berzi.
Kada mi se desio ovaj problem bila mi je frka i panika, ima i tema o tome gde smo se nenika i ja raspisali dok mi je objasnio sta i kako...no, nema veze.
Za back-up i mnoge stvari sam cuo i znam za njih, ali iskren da budem, nikad ih nisam radio pa ne bih da nesto zas**em.
Mada, ako ti imas neki link gde je sve to lepo objasnjeno i da ne mogu nista da zeznem, ti ga napisi.
P.S. Kad god dodjem na PC Berzu, uvek se setim, mogu slobodno reci lazi, vlasnika sajta da ce napraviti forum kako treba, a toliko puta nam je obecavao da ce to uraditi. Mada, izgleda da su sada i clanovi oguglali.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.