Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Treba da mi nesto iz pokravenog hard diska...
STRANA 1 OD 1
Starcevac Treba da mi nesto iz pokravenog hard diska... 22.11.2009. 13:27 T22134

status: user
broj poruka: 318
Na laptopu mi je crkao hard disk, skinuo sa njega sta sam mogao preko Hirenta.

Kupio sam novi, instalirao XP i sve radi kako treba.

E, sada mi trebaju nazivi nekih stvari koje postoje na pokvarenom hard disku, ali ne mogu da se skinu.

Da li mogu da prikacim pokvareni hard disk ponovo za laptop i prepisem potrebne nazive, a da ne ugrozim postojeci XP??? Znaci prosta razmena.

Ili cu morati da ga prikacim na eksternim putem ili nekako drugacije...

Unapred hvala.

https://www.mojtip.com
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosikaca ......... 22.11.2009. 13:31 #160979

broj poruka: 1081
moze bez problema iscupaj novi vrati stari odradi sto ti treba i vrati novi i kraj price...

AMD Athlon 7750BE@V1AX@700rpm
Asus M4A785D-M PRO
2*1GB DDR2 Corsair XMS2
HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition
PC power cooling and silencer 500W
640GB samsung X2,160GB samsung

Pisko More 22.11.2009. 13:57 #160988

broj poruka: 6650
Mogu obe varijante, ali te stavljanje starog hdd-a ništa ne košta. Za eksterno povezivanje ili da kupiš ili da pozajmiš, u oba slučaja te košta (ali jeste kofnornije).

E, a sad packe i kritike:
ti nisi baš od jučer ovde, recimo od prekjučer i tako nešto. Zašto nisi odradio kao svaki normalan user berze, koji ovde provede više od 6 meseci (čitajući redovno) BACKUP?
Acronis preporučujem(o) ali i bilo šta drugo. WinZip-om, rar-om.... paragonom qcem PALcem, samo da ne dođeš u ovakvu situaciju? I još si dobro prošao kad imaš šta da vadiš. Kad bude Pufi sa diskom i komponentama, ćao:..!!!

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Starcevac Hvala na odgovorima!!! 22.11.2009. 23:51 #161172

broj poruka: 318
Hvala na odgovorima!!!

pisko, jeste nisam od juce, ali pravo da ti kazem, nisam bio nekoliko meseci na berzi.

Kada mi se desio ovaj problem bila mi je frka i panika, ima i tema o tome gde smo se nenika i ja raspisali dok mi je objasnio sta i kako...no, nema veze.

Za back-up i mnoge stvari sam cuo i znam za njih, ali iskren da budem, nikad ih nisam radio pa ne bih da nesto zas**em.

Mada, ako ti imas neki link gde je sve to lepo objasnjeno i da ne mogu nista da zeznem, ti ga napisi.

P.S. Kad god dodjem na PC Berzu, uvek se setim, mogu slobodno reci lazi, vlasnika sajta da ce napraviti forum kako treba, a toliko puta nam je obecavao da ce to uraditi. Mada, izgleda da su sada i clanovi oguglali.

Pozdrav.
https://www.mojtip.com

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs