Radio sam ovo pre oko 5 godina, tada sam imao nero 5 ili 6 pojma nemam i imao je opciju ali sam zaboravio sta sve traba, moze li neko da me podseti ? ili da neki novi nacin (program) sve jedno.
AKO IMAS INSTALACIO CD NAJBOLJE TI JE DA IDES NA COPY INTURE CD I ON TI SAM ODRADI..TAKODJE MOZES PREKO ULTRA ISO PROGRAMA NA NAREZES BOOT CD BEZ PROBLEMA
Ne to, klonirao bih ga lako, nego imam fajlove od xp, hocu butabilni, glupo mi da stavljan flopy boot, to imam hocu disk da uradim, dakle nemam ovaj sto hocu samo fajlove, nista proguglacu ali cim dobujem vreme ):
Na kompu,u folderu.Ubacis prazan cd,dignes nero,make data disc,posle opcije add nadjes doticni folder,otvoris ga i sve oznacis,kliknes na add buton.Dobices sve te fajlove u prozoru od nera.Posle ides standardno.To ti je isto kao i rezanje igara(autoplay po ubacivanju).
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.