prilikom instalacije XP-a na toshibin laptop izvukao mi se kabl od struje i sad prijavljuje nesto kao nedostaje udma kontroler, ima li mogu.nost da se racunar vrati u zivot, hvala poydrav
pa uspeo sam da učitam xp ali kada završi sa učitavanjem dobijam poruku koja kaže da nema setup nije našao hard disk drive instaliran na kompu? da li to znači damoram posebno da učitam drajvere za hd i kako to uraditi ako je flopi van funkcije? hvala
Drajvere za kontroler integrises u instalaciju Windows-a preko nLite programa, i Bog da te vidi...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: pa uspeo sam da učitam xp ali kada završi sa učitavanjem dobijam poruku koja kaže da nema setup nije našao hard disk drive instaliran na kompu? da li to znači damoram posebno da učitam drajvere za hd i kako to uraditi ako je flopi van funkcije? hval ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.