Uglavnom probaj da pronađeš XP SP3 koji je mogao da se skine sa Billi$oftovog sajta. On je ako se dobro sećam velik 589MB. Dakle, samo XP kome je dodat SP3 i ništa drugo. Sve ostale dodatke, koji su ti potrebni, instaliraj sam. Sa tim `mesečnim` verzijama iz kućne radinosti sam, uglavnom, imao problema. Ovaj radi provereno. Gde god da sam ga instalirao, nije bilo nikakvih problema.
Microsoft Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.November.2009.Corporate.Unattended-UP2DATE
Edit:Ovaj je valjda prvi SP3 koji je izasao:
Microsoft Windows.XP.with.Service.Pack.3-ZWTiSO
Tezak je 541.5 MB. Izasao je u aprilu 2008 god.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Uglavnom probaj da pronađeš XP SP3 koji je mogao da se skine sa Billi$oftovog sajta. On je ako se dobro sećam velik 589MB. Dakle, samo XP kome je dodat SP3 i ništa drugo. Sve ostale dodatke, koji su ti potrebni, instaliraj sam. Sa tim `mesečnim` verzijama iz kućne radinosti sam, uglavnom, imao problema. Ovaj radi provereno. Gde god da sam ga instalirao, nije bilo nikakvih problema :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
Imam SP2 na CD-u.Verovatno cu njega da instaliram,jer gde god smo ga instalirali,radi extra..Ma ocu da se vratim na XP,jer me ovaj Win7 ebe,neki programi nece da rade kako treba,a i igrice rade losije.Jos guta i vise memorije,kad izlazim na primer iz Cod:MW 2,treba mu 2 min. da sistem krene normanlno da radi.Toliko se izbaguje da to nije normalno.Ista stvar i sa NFS:Shift.To je verovatno zato sto imam 2 GB RAM-a,a sedmica vise guta memorije nego XP. Svejedno,navikao sam kako funkcionise XP,i nekako mi je trenutno bolji.Koristicu ga dok ne izadje neka W7 SP2 x64 verzija.
:: Sve te verzije nisu proverene i verovatno ce stari sp22 bolje da radi!!! A ne znam sta ce ti xp neces valjda pored win 7 da se vracas na xp?!! :: :: ::
juce sam instalirao w7 32bit 7600rtm i poredio sa xp sp3 i za moje potrebe( igre, photoshop, filmovi i muzika) xp brze radi bar meni...xp necu da menjam nikad
:: Skini Windows 7, Xp nema sta da trazi pored Windows 7 :: :: Pozdrav!
Gile,jel ti citas?Vec koristim Win 7 dva meseca i nisam zadovoljan.XP je za moje potrebe odlican.Ovaj je jos pun bagova,puno programa ne rade kako treba... Presao sam COD:Modern Warfare 2,ostao mi je jos NFS:Shift (pri kraju sam),i onda sledi XP na mom PC-ju.
:: Skini Windows 7, Xp nema sta da trazi pored Windows 7 :: :: Pozdrav!
i ja sam bio ubedjen u to, dok ga nisam instalirao i poceo da koristim i ne moze niko da me ubedi da nema razlike, cak kad bih i imao manje od 4g rama, stavio bih isti, ali posto vidim zelis x86, te varijante april,avgust,november, su modifikovani image fajlovi, ne bih ti preporucio, iako deluju kao ok, vec clean xp_sp3.
::Nemam potrebe za x64,jer nemam 4 GB RAM-a.A,i nema nikakve razlike izmedju x64 i x86.
:: i ja sam bio ubedjen u to, dok ga nisam instalirao i poceo da koristim i ne moze niko da me ubedi da nema razlike, cak kad bih i imao manje od 4g rama, stavio bih isti, ali posto vidim zelis x86, te varijante april,avgust,november, su modifikovani image fajlovi, ne bih ti preporucio, iako deluju kao ok, vec clean xp_sp3 :: :: ::Nemam potrebe za x64,jer nemam 4 GB RAM-a.A,i nema nikakve razlike izmedju x64 i x86. ::
Neki dan sam bas upravo skinuo taj sa Novembar update-om.Cu da ga probam pa da vidim sta kaze :)
Green Green Grass Of Home
:: Jel mislis na ovog :: :: Microsoft Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.November.2009.Corporate.Unattended-UP2DAT :: :: :: Edit:Ovaj je valjda prvi SP3 koji je izasao :: :: Microsoft Windows.XP.with.Service.Pack.3-ZWTiS :: :: Tezak je 541.5 MB :: Izasao je u aprilu 2008 god :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Uglavnom probaj da pronađeš XP SP3 koji je mogao da se skine sa Billi$oftovog sajta. On je ako se dobro sećam velik 589MB. Dakle, samo XP kome je dodat SP3 i ništa drugo. Sve ostale dodatke, koji su ti potrebni, instaliraj sam. Sa tim `mesečnim` verzijama iz kućne radinosti sam, uglavnom, imao problema. Ovaj radi provereno. Gde god da sam ga instalirao, nije bilo nikakvih problema :: :: :: :: :: :: May The Force Be With You! :: :: :: ::
:: Gile baci i meni na mail link gde da skinem taj xp sp3 ? Tnx. :: :: :: :: Proveri mail, bax mi pre slao clean linkove za SP3 :), radi provereno :) :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.