Dobio sam laptop na kojem je, po prici vlasnika, legalan xp home. Ima urednu product key nalepnicu. Medjutim, kada sam startovao windows, vidim da je xp professional SP2. E sada pretpostavljam da mu je neko pregazio ovaj home i da vise xp nije legalan. Pitam vas sada da li postoji nacin da se ova legalnost vrati. Da li je dovoljno instalirati neki xp home i ukucati product key sa nalepnice. Jos, sto je bitno, na hardu ne postoji neki backup xp home ili bilo kakva recovery fora.
dobio sam racnar sa nalepnicom Windows XP profesional SP2, prijatelj mi reko da njemu to ne treba i da mu stavim nelegalan, a ovim ako mogu da se posluzim. medjutim ja imam svoj XP home legalan na kojem radim pa mi to njegov kljuc nije trebao... do sad :) posto je home u odnosu na professional prilicno osiromasen odlucim a ga instaliram taj XP pro. kad ono medjutim...
Piratski XP pro SP2 koji imam na cd nece da prihvati kljuc sa nalepnice. Invali cd key kaze. sad mene zanima dal ja moram da skidam sa microsoftovog sajta Win XP pro SP2 (ako to uopste ima da se skine kao SP2) ili mogu da skinem i Win Xp pro SP3. da li ce mi praviti problem sa cd key-em ako probam da ga ukucam kljuc sa nalepnice u instalaciji SP3?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.