Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Tune Up napravio frku
STRANA 1 OD 1
RavenG Tune Up napravio frku 14.11.2009. 14:51 T21888

status: user
broj poruka: 148
Ukljucio sam neki scan disk u Tune Up Utilities 2009 i on je nakon restarta racunara krenuo sa skaniranjem. Jednu particiju je odradio, ali pri skeniranju C particije stigne do 53% i ni makac vise.
Kada restartujem racunar ponovo, on opet krene sa skaniranjem i zaglavi na istom mestu.
Kako da ga preduhitrim i prekinem to skaniranje i podignem windows pre nego sto skan krene.
Racunar mi je radio najnormalnije pre toga?
Sempron 2500+
512 ram
ati radeon 9600 128 mb....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
acayo ... 14.11.2009. 15:16 #158399

broj poruka: 851
kad upalis komp klikces F8 i onda kad se pojavi slika i tamo imas kako hoces da pokrenes komp odaberi last known good configuration.meni je pomoglo imao sam slican problem

Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO

gilopile Re: Tune Up napravio frku 14.11.2009. 15:18 #158400

broj poruka: 9459
Kucaj u start meni/run - msconfig,pa u startupu nadji tune up i disabluj ga.Ako ne mozes da pristupis na taj nacin zbog blokade,probaj u safemodu.

Zbog nekog razloga ne moze da defragment-uje c:,a ukljucen ti je TuneUp 1-Click Maintenance.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Ukljucio sam neki scan disk u Tune Up Utilities 2009 i on je nakon restarta racunara krenuo sa skaniranjem. Jednu particiju je odradio, ali pri skeniranju C particije stigne do 53% i ni makac vise
:: Kada restartujem racunar ponovo, on opet krene sa skaniranjem i zaglavi na istom mestu.
:: Kako da ga preduhitrim i prekinem to skaniranje i podignem windows pre nego sto skan krene
:: Racunar mi je radio najnormalnije pre toga
:: Sempron 2500
:: 512 ra
:: ati radeon 9600 128 mb...
::
RavenG Bravo ACAYO kralju 14.11.2009. 15:25 #158401

broj poruka: 148
Potpuno sam smetnuo sa uma fantasticni F8.
Problem solved, thank you very much!!!!!!

acayo ... 14.11.2009. 15:29 #158404

broj poruka: 851
You`re welcome

Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO

Pisko Ima dalje 14.11.2009. 16:39 #158433

broj poruka: 6650
Nije se to desilo dzaba, najverovatnije, nego ti odradi full scandisk - checkdisk svih particija sa čekiranim opcijama da popravi šta može. Kanda imaš bad-sektor/e/ na hdd-u.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

MaliAbner Tune Up Utilities ... 14.11.2009. 16:55 #158442

broj poruka: 7769
Najvece sranje od programa koje uz sve to ni ne radi ono za cega je predvidjeno.

Kad sam to pre par godina rekao legenda foruma `Machine` (nesto je ljut pa ga nema u poslednje vreme) da me razapne na IT krst, a program pravi probleme samo tako. Ponekad zna da razbuca bazu registara toliko da ponekad samo reinstal sistema pomogne.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Jebivetar re 14.11.2009. 17:03 #158447

broj poruka: 2386
I meni se taj Tune up ne svidja, pogotovo kada se namesti da sam sredjuje. Shta ce kome svakodnevna defragmentacija i raznorazna chishcenja...

cash rules everything around me

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs