Ukljucio sam neki scan disk u Tune Up Utilities 2009 i on je nakon restarta racunara krenuo sa skaniranjem. Jednu particiju je odradio, ali pri skeniranju C particije stigne do 53% i ni makac vise. Kada restartujem racunar ponovo, on opet krene sa skaniranjem i zaglavi na istom mestu. Kako da ga preduhitrim i prekinem to skaniranje i podignem windows pre nego sto skan krene. Racunar mi je radio najnormalnije pre toga? Sempron 2500+ 512 ram ati radeon 9600 128 mb....
kad upalis komp klikces F8 i onda kad se pojavi slika i tamo imas kako hoces da pokrenes komp odaberi last known good configuration.meni je pomoglo imao sam slican problem
Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
Kucaj u start meni/run - msconfig,pa u startupu nadji tune up i disabluj ga.Ako ne mozes da pristupis na taj nacin zbog blokade,probaj u safemodu.
Zbog nekog razloga ne moze da defragment-uje c:,a ukljucen ti je TuneUp 1-Click Maintenance.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ukljucio sam neki scan disk u Tune Up Utilities 2009 i on je nakon restarta racunara krenuo sa skaniranjem. Jednu particiju je odradio, ali pri skeniranju C particije stigne do 53% i ni makac vise :: Kada restartujem racunar ponovo, on opet krene sa skaniranjem i zaglavi na istom mestu. :: Kako da ga preduhitrim i prekinem to skaniranje i podignem windows pre nego sto skan krene :: Racunar mi je radio najnormalnije pre toga :: Sempron 2500 :: 512 ra :: ati radeon 9600 128 mb... ::
Nije se to desilo dzaba, najverovatnije, nego ti odradi full scandisk - checkdisk svih particija sa čekiranim opcijama da popravi šta može. Kanda imaš bad-sektor/e/ na hdd-u. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Najvece sranje od programa koje uz sve to ni ne radi ono za cega je predvidjeno.
Kad sam to pre par godina rekao legenda foruma `Machine` (nesto je ljut pa ga nema u poslednje vreme) da me razapne na IT krst, a program pravi probleme samo tako. Ponekad zna da razbuca bazu registara toliko da ponekad samo reinstal sistema pomogne.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.